Ingen ”Den 8. himmel” uden ildsjæle

I år kan børnene, deres familier og alle de institutioner, der plejer at valfarte til amfipladserne i Klosterparken, se frem til koncerter med masser af gang i den og med flere forskellige temaer.

Ingen ”Den 8. himmel” uden ildsjæle
Kalundborg Biblioteker inviterer indenfor i Den 8. Himmel inden længe og publikum plejer at bakke godt op. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Rundt omkring i Kalundborg Kommune kan dagplejer og børnehaver se frem til en sommer fyldt med musik og god underholdning, når Kalundborg Biblioteker inviterer indenfor i Den 8. Himmel. Det skriver Kalundborg Biblioteker i en pressemeddelelse torsdag.

Men der blæser nye vinde i Den 8. Himmel. For siden Søren Vind gik på pension ved årsskiftet, er administrationen af koncerterne overgået til Kalundborg Biblioteker – en arv som biblioteket i høj grad ser frem til at løfte, i samarbejde med den velkendte og erfarne frivilliggruppe bestående af Lise Kærgaard, Henrik Birk Nielsen, Peter Stig, Lone Kongsted og Søren Vind.

Uden de frivillige, ingen Den 8. Himmel

I år kan børnene, deres familier og alle de institutioner, der plejer at valfarte til amfipladserne i Klosterparken, se frem til koncerter med masser af gang i den og med flere forskellige temaer. Men den eneste grund til, at det er muligt at samles, unge som gamle, og fylde parken med godt humør, god underholdning og herlig musik, er alle de ildsjæle og frivillige kræfter, som er med til at sende Den 8. Himmel i luften hvert år.

De frivillige er primusmotor og grundstenen i Den 8. Himmel. De er de dygtige værter, som tager imod jer, når I ankommer, de hjælpende hænder, I møder, når I ikke kan finde vej til toiletterne, og den bærende søjle, som holder himlen oppe. Uden ildsjæle og frivillige – ingen Den 8. Himmel.

I Kalundborg Kommune er vi uden tvivl velsignet med et kæmpestort frivilligt engagement, som i høj grad smitter af på alle de fantastiske arrangementer, vi kan udbyde til kommunens borgere,” fortæller Fie Prehn Køneke, Kalundborg Biblioteker.

De Onde, Katrine, Oda Omvendt og Hr. Skæg

De første gæster, der indtager scenen til Den 8. Himmel den 27. juni, er musikanterne ”De Onde”. De lover at være onde på den sjove og glade måde. Den 4. juli rejser vi jorden rund med Katrine og den 18. juli laver vi musik med Oda Omvendt. Sæsonen sluttes af med en koncert med den velkendte Hr. Skæg.

Så husk at sige tak til de frivillige, som gør det hele muligt, når du møder dem på din vej. Der skal i hvert fald ikke være tvivl om, at os fra Kalundborg Biblioteker er taknemmelige for alt det de gør, så vi alle sammen kan være sammen i og om kulturen i Kalundborg,” slutter Fie Prehn Køneke af med at sige.

Læs mere og bestil billet på www.kalundborgbib.dk/arrangementer

Del