Ingen CT-skanner til Kalundborg.

Læserbrev:

Ingen CT-skanner til Kalundborg

Det er meget uheldigt at region Sjælland har udsat beslutningen om køb af en ny CT-skanner til Sundheds og Akuthuset i Kalundborg. Nu bør den udsultning af de lokale tilbud stoppe. Jeg ved godt at der er lægemangel, men jeg vil hævde at der ikke er længere fra Holbæk til Kalundborg end fra Kalundborg til Holbæk. Hvis en læge fra Holbæk arbejder med skanning i Kalundborg en gang om ugen vil det måske spare 10 patienter en tur til Holbæk, som kan være ret besværlig, hvis patienten ikke kan køre selv.

Før sidste regionsvalg foreslog vi at der blev indkøbt en DEXA-skanner til Kalundborg Sundheds og Akuthus.  Dengang syntes Peter Jakobsen at det var en god ide. Han blev en del af flertalsgruppen i regionsrådet og er dermed medansvarlig for at flere og flere aktiviteter forsvinder fra byen.  De 6065 patienter med knogleskørhed i kommunen bliver henvist til skanning i Køge, hvor der er 6 måneders ventetid. Heldigvis er der kun få dages ventetid på privathospitalet i Ringsted.

Jeg må opfordre Peter Jakobsen til at tage problemet op i flertalsgruppen i regionsrådet, for det er vigtigt at det bliver løst. Det, der ikke er svært, skal være nært er dit motto. Lev nu op til det.

Niels Erik Christensen
Medlem af storkredsbestyrelsen (K)

Del