Indlevelse, hjerte og stor kraft

Hans to første album solgte henholdsvis platin og guld, hvilket sikrede ham en plads blandt de kunstnere, der med garanti var kommet for at blive på den danske musikscene.

Indlevelse, hjerte og stor kraft
Siden Jakob Sveistrup vandt Det danske Melodi Grand Prix i 2005, har han stået på utallige scener i Danmark. Mange år senere rangerer han stadig som én af de dygtigste soul-og popsangere i Danmark.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Melodigrandprix-vinderen Jakob Sveistrup gæster Jorløse Forsamlingshus den 12. marts - med hjerte, indlevelse og særlig stor sangkraft.

Siden Jakob Sveistrup vandt Det danske Melodi Grand Prix i 2005, har han stået på utallige scener i Danmark. Hans to første album solgte henholdsvis platin og guld, hvilket sikrede ham en plads blandt de kunstnere, der med garanti var kommet for at blive på den danske musikscene. Mange år senere rangerer han stadig som én af de dygtigste soul-og popsangere i Danmark.

I pressemeddelelsen fra Kalundborg Biblioteker står der: “Jakob Sveistrup synger med indlevelse, hjerte og stor kraft, når han med sin koncert ”Tænder på at synge for dig”, folder sit musikalske repertoire ud, der rummer både soul og pop, det stille og dét, med mere gang i. Jakob Sveistrup formidler sange, som om, de har ophav i de inderste kroge af hans sind. Jakob Sveistrup kan synge med en styrke, der kan give selv den mest garvede lydperson udfordringer og formår samtidig at skifte til en falset så klar og ren, at hårene rejser sig. Dermed er man sikret en oplevelse med en stor sanger, der giver genklang i krop og sjæl.”

Jakob Sveistrup udkom i 2018 med albummet ’In Your Face’. Et album, der høstede flotte anmeldelser, og som sikrede Jakob Sveistrup et stort antal live-koncerter rundt i det danske land.

Arrangementet foregår den 12. marts kl. 18 – 21, og sker i samarbejde mellem Jorløse Forsamlingshus og Liv i Forsamlingshusene. Kl. 18 er der fællesspisning, og kl. 19 går Jakob Sveistrup på scenen med akkompagnement.  Der vil være salg af øl, vin, vand. Arrangementet sker i samarbejde med Liv i Forsamlingshusene.

Billetter købes på: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/e5e0f8kbzr  Eller hos Karin Christiansen på tlf.: 53 29 20 02.

Del