Indbrud i container: Stjålet fra forening

Torsdag eftermiddag mødte Uffe Danskov ind til en kedelig oplevelse.

Indbrud i container: Stjålet fra forening
Containeren nær tennisbanerne i Høng har nok stået der i ti år, og der er indimellem blevet begået hærværk, men der er dog ikke blevet stjålet noget - før nu. Privatfoto: Camilla Lander

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Torsdag eftermiddag mødte Uffe Danskov, der er afdelingsformand for Høng GF Tennis ind til en kedelig oplevelse, da han skulle træne nogle af foreningens børn i tennis for første gang. Deres udstyr var nemlig blevet stjålet fra containeren, hvor de bl.a. opbevarede bolde og ketsjere.

Containeren nær tennisbanerne i Høng har nok stået der i ti år, og der er indimellem blevet begået hærværk, men der er dog ikke blevet stjålet noget. Det er der desværre nu, kunne Uffe Danskov konstatere torsdag eftermiddag, da han skulle undervise en gruppe børn i tennis.

”Det var en virkelig kedelig oplevelse. Da jeg kom dertil og skulle åbne containeren, havde nogle brudt den op, og alle vores bolde og ketsjere var stjålet. De har heldigvis ikke taget net og vogne til boldene, men det er virkelig irriterende, at man ikke kan have sine ting i fred,” fortæller Uffe Danskov, og fortsætter: ”Vi er en gammel tennisklub, men i forbindelse med at vi er blevet en del af Høng GF Tennis har vi iværksat, at der skal være mulighed for nybegyndere og børn at spille tennis, og i den forbindelse har vi så iindkøbt nye bolde og ketsjere.”

Må købe det hele to gange

Finder man ikke udstyret, vil Høng GF Tennis være nødt til at købe det hele igen.

”Vi vil skulle købe det hele to gange, hvilket er ret ærgerligt, da jeg da havde håbet, at de penge vi havde skulle bruges til at udvikle tennis i Høng, og ikke til at købe de samme ting to gange, fordi nogle ikke kan finde ud af at holde fingrene væk. Der var nok udstyr for 5.000 kr., og imellem var faktisk også nogle af mine gamle ketsjere, som jeg havde givet til klubben. På dem står der navn, så falder man over sådan en, må man da meget gerne sige det til os,” siger Uffe Danskov.

De resterende ting fra containeren er nu flyttet til et mere sikkert sted, så der ikke bliver stjålet mere. Containeren var i øvrigt forsvarligt låst.

Del