Ikke den helt store opbakning til musikshow

Især en meget veloplagt Chief1 fik i den grad sat gang i festen, både på scenen og blandt publikum.

Ikke den helt store opbakning til musikshow SommerRock 2022 på Øen i Kalundborg var støttet af en lang række af lokale virksomheder. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Med overskriften SommerRock 2022 inviterede Vores Kalundborg til gratis musikshow på Øen lørdag eftermiddag. Et show med X-Factor deltagere og Chief1 på scenen, men den helt store opbakning fra publikum manglede desværre.

Efter et par år med en meget tynd byfest grundet corona restriktioner, var der lagt op til et ordentligt brag i år, da handelsstandsforeningen Vores Kalundborg inviterede til ’SommerRock 2022’ på Øen i Kalundborg. Gratis underholdning fra kl. 12-18 hvor der blev budt på både trylleshow for de mindste, en række af tidligere X-Factor deltagere og til slut med Chief1 på scenen sammen med Anna David, Christian Brøns og Selina Alay.

Især en meget veloplagt Chief1 fik i den grad sat gang i festen, både på scenen og blandt publikum.

SommerRock 2022 kommer rundt til 12 byer landet over, og nærmeste by i forhold til Kalundborg er Karrebæksminde, derfor havde Vores Kalundborg sat næsen op efter, at flere tusinde, bl.a. fra nabobyerne Slagelse, Holbæk og Odsherred ville valfarte til Kalundborg for at høre musik – helt gratis.

Men sådan gik desværre ikke, mange var mødt op på Øen og fik en hyggelig eftermiddag, men der var bestemt plads til flere.

Konceptet med musik på Øen kan der helt sikkert arbejdes videre på fremover, pladsen er perfekt til formålet, der er masser af plads til publikum, boder samt borde og bænke.

En lang række af lokale virksomheder havde via sponsorater støttet SommerRock 2022 i Kalundborg.

Del