Igen i år er der Sommersjov 

Arkivfoto: Jens Nielsen

UngKalundborg laver igen i år sommersjov for børn mellem 11 og 18 år.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

UngKalundborg har, som de foregående år, arrangeret sommersjov for kommunens børn. Der er mange muligheder for børn mellem 11 og 18 år. Der er dog tilmeldingsfrist den 24. juni, så vil man være med, skal man skynde sig lidt.

Sommersjov er for alle kommunens børn og unge, som har afsluttet minimum 3. klasse til sommerferien og op til 18 år. Hele sommerferien har de mulighed for at tilmelde sig sjove og gratis aktiviteter.

”Der er enkeltstående arrangementer såsom Negletekniker for en dag, En dag med heste, Put & Take, Go high, fodboldgolf og gokart. Men der er også nogle Sommerskole-forløb, som løber alle hverdage i en uge – bl.a. cross, SUP & cable, koreansk, italiensk for begyndere, og som noget helt nyt en LGBT-uge, som vi laver i fællesskab med L. U. V./LGBT+ ungegruppe Vestsjælland Drag skole, som gerne skulle resultere i et festfyrværkeri af en forestilling,” fortæller Kasper Greve Sørensen, der er leder af Ungdomsskolen i Kalundborg, og fortsætter: ”Der burde være noget for enhver smag, uanset om man er pige eller dreng, og der er noget på programmet samtlige dage i sommerferien.”

Del