Idrætsforening vil vise EM i fodbold på storskærm

Alle visninger er gratis og er rettet mod børn og unge og deres familier. Formålet er at fremme det sociale i klubben og at gøre klubben synlig for potentielle nye medlemmer.

Idrætsforening vil vise EM i fodbold på storskærm
Kirke Helsinge Idrætsklubs venner (KHI's Venner) har søgt om et tilskud på 10.000 kr. til at vise EM i fodbold på storskærm, hvilket udvalget godkendte. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kultur og Fritidsudvalget har netop afholdt møde, hvor et af punkterne omhandlede, at Kirke Helsinge Idrætsklubs venner (KHI's Venner) har søgt om et tilskud på 10.000 kr. til at vise EM i fodbold på storskærm, hvilket udvalget godkendte.

Alle visninger er gratis og er rettet mod børn og unge og deres familier. Formålet er at fremme det sociale i klubben og at gøre klubben synlig for potentielle nye medlemmer. Foreningen vil gøre reklame for arrangementerne i den sydlige del af kommunen. Foreningen giver selv et tilskud og søger fonde for at kunne skaffe de i alt 52.000 kr. som det koster at leje storskærmen.

KHI'S Venner er en støtte forening til KHI, hvis formål er at give økonomisk og moralsk støtte til idrætsforeningen. Foreningen kæmper for at samle så mange nye medlemmer som muligt, herunder gerne børn og unge. Ved at vise EM i fodbold på storskærm, ønsker foreningen at fremme det sociale i klubben og inspirere såvel nye som eksisterende medlemmer til at dyrke sport i idrætsklubben. Sideløbende med storskærmsarrangementet afvikles der også fodboldsskole for børn i alderen 5 til 15 år, som bruger en uge af deres sommerferie på at træne og lege fodbold. Storskærmen skal bidrage til, at mennesker i alle aldre kan samles omkring fodbolden.

Del