Hyundai modeller til hurtig levering fra Bin2Bil

Hyundai modeller til hurtig levering fra Bin2Bil Salgstrainee Stephen Thøgersen og teamleder Flemming Bøegh, B2Bil Kalundborg, klar til at præsentere de forskellige tilbud på Hyundai modellerne. Foto: Jens Nielsen

I en tid med mangel på komponenter og leveringsvanskeligheder på biler hos mange bilforhandlere er det stadig muligt at få udvalgte modeller med hurtig levering hos Hyundai – Bin2Bil Slagelse / Kalundborg. 

I 2022 har mange bilforhandlere været præget af leveringsvanskeligheder og mangel på komponenter, hvilket har sat tålmodigheden på prøve hos mange bilkøbere. Men nu er der gode nyheder hos Hyundai – Bin2Bil – Slagelse og Kalundborg, som tilbyder hurtig levering på udvalgte modeller. Dette gælder bl.a. den eftertragtede SUV TUCSON 1.6 T-GDi med turbobenzinmotor, den sportslige i20 N Line 1.0 Advanced-model, familiebilen i30 både i 5-dørs og som stationcar, i to forskellige udstyrsvarianter: Essential og Advanced samt den kompakte SUV BAYON.

”Vi står i en tid, hvor mange bilforhandlere er udfordrede af leveringsvanskeligheder. Derfor er vi ekstra glade for at kunne tilbyde hurtig levering på udvalgte modeller. Trods udfordringer i forsyningskæden, ser vi en positiv udvikling på enkelte fabrikker. Så står man og mangler en bil med det samme, så har vi et lille udvalg på lager med kort leveringstid,” siger Annegrethe Skovby, der er pressechef hos Hyundai Danmark. Og tilføjer, ”at alle farver naturligvis ikke kan garanteres.”

Så uanset om man er på udkig efter en mindre bil, en SUV eller en stationcar til hele familien, er det værd at kigge forbi Hyundai – Bin2Bil – Slagelse og Kalundborg til en bilsnak.

Det er også muligt af privatlease flere af de udvalgte modeller til hurtig levering.

Del