Hyggelig udstilling med kunsthåndværk hele weekenden

Der er gratis entre til udstillingen med kunsthåndværk på Den Gamle Skole på Asnæs.

Hyggelig udstilling med kunsthåndværk hele weekenden
Lone Regitze Klitten udstiller, Anni Klitten, hendes mors billedkunst gennem et langt liv men der er også mulighed for at opleve smykker, papir, akvarel maleri, trækunst, keramik og billedkunst fra en lang række af udstillere. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Hele denne weekend slår Den Gamle Skole på Asnæs dørene op for en hyggelig udstilling med kunsthåndværk. Ideen til udstillingen kommer efter en flot mindeudstilling over billedmager Anni Klitten sidste år.

Anni Klitten som hele sit liv har været, og har kaldt sig billedmager, sov stille ind sidste år.

Familien valgte at holde en fin mindeudstilling med hendes mange billeder og solgte billederne for hvad køber bød ind med. Udstillingen fandt sted på Den gamle skole på Asnæs som i dag drives af datteren, Lone Regitze Klitten.

Her blev en spirer sat. Anni Klittens kreative side skulle fortsætte, og familien blev enige om, at overskuddet skulle gå til andre udstillinger og workshops i kunstens tegn, da Anni altid havde gang i udstillinger rundt om i Danmark og afholdte kurser i hendes teknikker.

Så i hele denne weekend, begge dage fra kl. 10-16, kan en række af kunsthåndværkere opleves på den Gamle Skole på Asnæs og allerede lørdag formiddag var mange interesserede forbi den hyggelige udstilling.

Lone Regitze Klitten udstiller, Anni Klittenhendes mors billedkunst gennem et langt liv men der er også mulighed for at opleve smykker, papir, akvarel maleri, trækunst, keramik og billedkunst fra en lang række af udstillere. 

Der er mulighed for både at købe og bestille hos de forskellige kunstnere og i køkkenet vil der være mulighed for forskellige varme drikke.

Der er gratis entre til udstillingen med kunsthåndværk på Den Gamle Skole på Asnæs.

Del