Hyggelig shoppe-tour med bobler og gode tilbud

”Jeg synes, det er vigtigt, at byen går sammen og viser, hvad vi kan. Vi må vise byen fra den mest festlige side og skabe en god stemning under selve cykelløbet – og selvfølgelig også før og efter."

Hyggelig shoppe-tour med bobler og gode tilbud Teksturs indehaver Christine Søvsø serverer bobler og gode tilbud på lørdag d. 2. juli i forbindelse med Tour de France. Privatfoto

Der er god tid til at nå en shoppe-tur, efter man har overværet Tour de France-feltet buldre mod pointsspurten midt på Kalundborgs Bredgade lørdag 2. april. Modetøjsbutikken Tekstur, der også ligger i Bredgade, fejrer nemlig, at Touren kommer til byen med gode tilbud og en forlænget åbningstid helt til klokken 18.00.

”Modetøj og hudplejeprodukter har måske ikke så meget med Touren at gøre, men jeg synes nu alligevel, at jeg godt kan fejre, at verdens største cykelløb – og hele det cirkus, der følger med – er kommet til byen. Det gør jeg her i Tekstur ved at have længe åbent og ved at have nogle specielle Tour-tilbud på selve dagen. Og så kan du som altid komme forbi og få et glas bobler, mens du handler, så det skal nok blive en fest, når Tour-feltet kommer til Kalundborg,” lover Teksturs indehaver Christine Søvsø.

Vil vise byen fra den mest festlige side

Tour de France bliver en af de største sportsbegivenheder, der nogensinde er blevet afholdt på dansk grund. Mere end 900.000 tilskuere forventes at heppe fra vejsiderne, når rytterne cykler de knap 400 kilometer gennem landet. Løbet transmitteres i 190 lande, og de egne og byer, feltet kører igennem bliver eksponeret til millioner af mennesker verden over.

Christine Søvsø forventer da også, at der kommer masser af mennesker og masser af liv i gaden i løbet af lørdagen, og hun håber, at de lokale forretningsdrivende også kan nyde godt af hypen, der er omkring det enorme cykelløb.

”Jeg synes, det er vigtigt, at byen går sammen og viser, hvad vi kan. Vi må vise byen fra den mest festlige side og skabe en god stemning under selve cykelløbet – og selvfølgelig også før og efter, rytterne kører igennem byen, så de mange besøgende får en inspirerende dag i Kalundborg,” forklarer hun.

Cykelruten, der blandt andet går via Nørre Allé, Esbern Snaresvej, Klosterparkvej, Bredgade og Slagelsevej, er spærret mellem ca. klokken 11 og 17 på lørdag. Så er man strandet midt i Kalundborg, er en hyggelig shoppe-tour med bobler og gode tilbud måske ikke helt af vejen.

Del