Hyggelig Fastelavnsfest i Raklev

De sidste mange år har der været stor opbakning til et stemningsfuldt fastelavnsarrangement i Raklev Kirke, og således afholdes der igen i år fastelavnsfest i Raklev.

Hyggelig Fastelavnsfest i Raklev
Raklev Kirke og Dagli´Brugsen i Raklev fejrer endnu engang fastelavn. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Raklev Kirke og Dagli´Brugsen i Raklev fejrer endnu engang fastelavn med børnegudstjeneste, tøndeslagning og god børnevenlig mad, hvor alle børn og voksne er velkomne.

De sidste mange år har der været stor opbakning til et stemningsfuldt fastelavnsarrangement i Raklev Kirke, hvor omkring 100 børn og voksne plejer at deltage. Det er Raklev Kirke, i samarbejde med Dagli’ Brugsen i Raklev, som igen i år inviterer lokalbefolkningen, både børn og voksne, til fastelavnsfest fredag den 2. februar kl. 17.

En ekstra præmie i år

Arrangementet begynder i Raklev Kirke med en børnegudstjeneste, derefter er der mad og så skal der slåes katten af tønden i Sognehuset. Arrangørerne håber selvfølgelig at både børn og voksne er udklædte til fastelavnsfesten præcis, som de plejer. Der er nemlig en ekstra præmie i år – brugsuddeler i Dagli’ Brugsen, Johan Bülow kårer nemlig den med det flotteste kostume.

Når man så også har fået kåret årets kattekonger og -dronninger, er der en stor slikpose til børnene at gå hjem på. Arrangementet er sat til at slutte kl. 19.30.

Da Raklev Kirke og Dagli’ Brugsen i Raklev skal have planlagt arrangementet i god tid og bagt mange fastelavnsboller, vil de gerne bede om tilmelding pr. mail til sognepræst Lisbeth Dyxenburg, på mail: lidyx@km.dk eller SMS til 23 22 09 90, senest den 25. januar.

Del