Hygge med julemand, julesang og juleplatte

"vi serverer noget god mad, musiker Eddie Brunholt underholder under maden og der vil være sanghæfter på bordene med julens sange, så der på den måde lægges op til fællessang. Julemanden kommer også forbi"

Hygge med julemand, julesang og juleplatte
Tina Thrysøe og personalet på Café Dyrehøj er klar med en række spændende arrangementer op mod jul. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Café Dyrehøj på Røsnæs tilbyder en hyggelig lørdag med både julemand, syng med på julens sange og en dejlig juleplatte.

Julen nærmer sig med hastige skridt og det betyder masser af hygge sammen med familie og venner.

På Café Dyrehøj på Røsnæs tilbyder de som noget nyt en hyggelig lørdag fra kl. 10-13, den 3. december, hvor der både kommer en julemand, der bliver fællessang og der serveres en juleplatte med både Sild, æg og rejer, fiskefilet med remolade, lun leverpostej, svinemørbrad a la creme og risalamande.

”Det er meningen, at det skal være en rigtigt hyggelig dag hvor vi serverer noget god mad, musiker Eddie Brunholt underholder under maden og der vil være sanghæfter på bordene med julens sange, så der på den måde lægges op til fællessang. Julemanden kommer også forbi og mon ikke han har en overraskelse til børnene i sin store sæk,” fortæller Tina Thrysøe, indehaver af Café Dyrehøj.

Julefrokost og musik

Café Dyrehøj afholdes også to julearrangementer – et den 25. november og et den 9. december. Begge arrangementer er med Karolines stor julebuffet og musik hele aftenen hvor det er 2Alive der underholder.

Når bestillingerne nærmer sig de 90, lukker vi for tilmelding, da det jo ikke er et halbal, men gerne skulle være et mere intimt arrangement, men lige nu er der lidt pladser tilbage på begge datoer,” siger Tina Thrysøe.

Julemarked

Dyrehøj Vingård afholder deres traditionelle julemarked i weekenden den 26. og 27. november. Der er 30 udstillere tilmeldt og Cafe Dyrehøj sørger selvfølgelig for, at gæsterne kan få noget at spise og drikke. Der bliver mulighed for at bestille en juleplatte, der kan også købes gløgg, æbleskiver, grillede pølser og flæskestegssandwich i caféen.

Se mere om de forskellige arrangementer på Facebooksiden for Café Dyrehøj, klik her

Del