Hvor skal lastbilchauffører fremover have lov til at parkere?

Hvor skal lastbilchauffører fremover have lov til at parkere?

Hvor skal lastbilchauffører fremover have lov til at parkere?

Min mand blev i dag kontaktet af sin disponent, at der var blevet sat en seddel i forruden på hans lastbil som holder parkeret på gruspladsen på Juelsmindevej. En plads som bliver flittigt brugt af både herboende lastbilchauffører samt andre som har behov for at holde deres lovbestemte hvil. 

I det brev står der at Kalundborg Havn har valgt at man fra på mandag skal bruge området til opmagasinering af jord i forbindelse med et byggeprojekt. Og at man bedes fjerne sin lastbil inden på søndag. Vi ringer til Kalundborg Havn og snakker med en venlig mand fra driftafdelingen. Han kunne godt se problemet men kunne ikke hjælpe med hvor de mange lastbilchauffører så skal holde.

Det har man åbenbart ingen planer om foreløbig at sørge for i byen. Ligesom man ikke har sørget for at lave en alternativ plads til lastbilparkeringen inden man vælger at lukke den plads der er brugt til formålet i rigtig mange år. Det kan for det første og vigtigst af alt ikke være rigtigt at man ikke har sørget for en alternativ løsning til parkering, for hvad gør de mange lastbilchauffører nu?. For det andet kan det ikke være rigtigt at man med så kort varsel melder ud at man lukker pladsen, for hvad med de chauffører som først lander på fredag? 

Så kære Kalundborg Havn og politikere, hvad er planen for fremtiden for de mange lastbilchauffører? Både dem som bor i byen, men også dem udefra som bruger lastbilparkeringen til at overholde deres køre/-hviletidsregler?

Pia Hansen, Egernvænget 34b, Kalundborg 

Del