Hvor lavt kan man synke

-Vidner har set tre unge mænd sparke juletræet omkuld ved Beauty Sense og så trak de af med det op mod Øen. 

Hvor lavt kan man synke
Flere steder i Kordilgade er de opstillede juletræer brækket af og stjålet. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Flere af de juletræer som er opstillet i Kordilgade ved byens forretninger, er blevet stjålet. Tyveriet er anmeldt til politiet.

Mange af de byens forretninger har pyntet flot op til jul for at skabe julestemning i gågaden, bl.a. er der stillet en lang række juletræer op foran mange af forretningerne, men nu er flere af juletræerne blevet stjålet. Det drejer sig om juletræerne ud for Normal, Beauty Sense og Tekstur.

-Tyveriet af de tre juletræer er anmeldt til politiet og jeg er godt klar over, at politiet måske ikke gør så meget ved anmeldelsen, fortæller citychef Svend-Erik Kristensen fra Vores Kalundborg, og fortsætter,

-Juletræerne er knækket af helt nede ved jorden og fjernet fra stedet. Vidner har set tre unge mænd sparke juletræet omkuld ved Beauty Sense og så trak de af med det op mod Øen. 

Svend-Erik Kristensen har en appel til de borgere som færdes i Kordilgade området, at de gerne lige må holde ekstra øje med hvad der foregår og måske kontakte politiet hvis man oplever noget mistænkeligt.

-Juletræerne koster bare 200 kr. stykket, men butiksejerne er ærgerlige, især i disse tider hvor mange forretninger har det svært og vi nu endelig har fået stablet en flot jul sammen, hvorfor er der så nogen som skal ødelægge det, det er godt nok kedeligt, siger Svend-Erik Kristensen.

Der findes overvågningskamera flere steder i Kordilgade, men om det kan være med til at finde gerningsmændene er nu op til politiet.

Del