Hundesalon klarer både de store og små hunde

Hundesalon klarer både de store og små hunde Marco bliver tørret med et håndklæde, føntørret og børstet. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Katrine Nielsen åbnede sin egen hundesalon i Eskebjerg i marts måned, her tilbydes klipning og vask af både små og store hunde.

Den 50 kg tunge rottweiler Marco har bestilt tid til et dejligt bad hos Noddy’s Hundesalon på Nyløkkevej i Eskebjerg.  

29-årige Katrine Nielsen, som er indehaver af hundesalonen, tager fat i den store hund og med myndig stemme følger Marco med op i det specielle badekar hvor der venter et dejligt bad.

Det er tydeligt at mærke, at Katrine Nielsen har haft med dyr at gøre hele sit liv, og derfor er hun heller ikke bange for at tilbyde bad til store hunde.

”Mange hundefrisører tilbyder slet ikke bad af de store hunde, men det har jeg ingen problemer med, i går var her en Sct. Bernhardshund på 85 kg, og her bruger vi den tid der er nødvendig så hunden får en god oplevelse, jeg er ikke bange for hunde om de er store eller små,” fortæller Katrine Nielsen, som startede Noddy’s Hundesalon i marts måned, og det har hun ikke fortrudt en eneste gang.

”Jeg har altid arbejdet med dyr, har haft job hos Dyrenes Beskyttelse og hos en dyrlæge, men nu havde jeg lyst til at være herre over mig selv og kunne gøre en forskel for dyrene, så jeg har taget en række kurser som hundefrisør og startede så op i udestuen, men nu har vi fået bygget et hus kun til min hundesalon, og det fungerer rigtigt godt,” fortæller Katrine Nielsen, mens Marco sæbes ind i det store badekar.

Efter turen i badet bliver den store rottweiler tørret med et håndklæde inden den bliver føntørret og børstet, imens der glider et par godbidder ned.

Klipper negle

Noddy’s Hundesalon tilbyder også at klippe negle på såvel store som små hunde, en opgave som mange ellers kører til en dyrlæge for at få ordnet.

”Jeg har kunder som fortæller at hunden enten skal bedøves eller have mundkurv på for at få klippet negle hos dyrlægen, men jeg snakker med hunden og får klippet neglene hvor hunden er vågen og uden mundkurv, det handler om at tage sig ordentlig tid og blive gode venner med hunden,” siger Katrine Nielsen.

Katrine Nielsen har allerede kunder fra store dele af Sjælland i sin hundesalon, og så har Noddy’s Hundesalon i øvrigt fået navn efter Katrine Nielsens egen hund.

Se mere om Noddy's Hundesalon, klik her

Del