Hun er vinder af Årets Handicappris

De havde seks indstillinger, men det var et enigt udvalg, der pegede på årets vinder af Handicapprisen. 

Hun er vinder af Årets Handicappris
Michele Formann er vinder af Handicapprisen i Kalundborg 2022. Arkivfoto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Michele Formann løber med Årets Handicappris 2022 i Kalundborg Kommune. Det kunne Gunver Jensen, der er formand for Handicaprådet i Kalundborg, fortælle fredag.

Tirsdag var Handicaprådet samlet, hvor de bl.a. skulle tage stilling til, hvem der skulle modtage Årets Handicappris. De havde seks indstillinger, men det var et enigt udvalg, der pegede på Michele Formann.

Michele Formann er selv handicappet, men har overskud til at hjælpe rigtig mange steder. Hun er bl.a. frivillig på Kalundborg Rock’er samt frivillig på Vig Festival, og så er hun frivillig ambassadør for Kikfestival, der er en festival for udviklingshæmmede.

”Jeg fik af vide tirsdag aften, at jeg skulle modtage prisen. Jeg var både overrasket og meget glad. De sagde, at jeg fik prisen, fordi jeg gør meget for andre. Jeg er selv handicappet, men de sagde, at jeg alligevel havde overskud til at hjælpe andre, herunder også dem, der er handicappede. Det er da dejligt at få af vide,” fortæller Michele Formann,

Spiller på paralandsholdet i fodbold

Michele Formann er ydermere målmand på paralandsholdet i fodbold, og de skal deltage i Special Olympics World Summer Games i Berlin til sommer, hvilket hun glæder sig meget til.

Michele Formann modtager prisen lørdag den 3. december på Den Internationale Handicapdag.

Del