Hun er rå, hun er blid- hun er fed

Bland lidt Bonnie Tyler, lidt Bonnie Raitt, et stænk af Brenda Lee og en smule Sam Cooke, så får du lyden af Michelle Birkballe, helt utroligt meget lyd i en lille krop

Hun er rå, hun er blid- hun er fed
Fredag den 31. marts kl. 20 står Michelle Birkballe med band på scenen på Postgaarden i Kalundborg. Det er Kalundborg Blues & Jazzclub som inviterer til endnu en spændende koncert. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Bland lidt Bonnie Tyler, lidt Bonnie Raitt, et stænk af Brenda Lee og en smule Sam Cooke, så får du lyden af Michelle Birkballe, helt utroligt meget lyd i en lille krop. Sidst i marts står hun på scenen på Postgaarden i Kalundborg.

En koncert med Michelle Birkballe betyder fabelagtig god stemning både på scenen, bag scenen og blandt publikum. Hun har altid garvede musikere med sig, og sammen leverer de koncerter med kvalitet, nerve og ægte spilleglæde. Humor, charme, friskhed, talent og energi og ikke mindst hendes hæse stemme er nogle af hendes kendetegn.

Fredag den 31. marts kl. 20 står Michelle Birkballe med band på scenen på Postgaarden i Kalundborg.

Det er Kalundborg Blues & Jazzclub som inviterer til endnu en spændende koncert.

Råt for usødet

Som storyteller er Michelle Birkballe skarp i replikken, når hun råt for usødet fortæller om livets op- og nedture. Alt kommer lige fra hjertet.

I guitarkufferten har Michelle Birkballe masser at tage af, når hun går på scenen med sine sange. Hun er blues, hun er rock and roll, pop og country, hun er americana, hun er rå, hun er blid- hun er fed.

Michelle Birkballe har tidligere besøgt Kalundborg hvor hun bl.a. har stået på scenen i Juvi klubben sammen med Rock Nalle.

Inden koncerten er der mulighed for at købe en lækker platte.

Se mere, klik her

Video: Jens Nielsen

Del