Hr. Skæg har en hemmelighed

Det lyder meget lovende og sjovt, men et eller andet nager den gode Hr. Skæg. Han siger, at han også har noget vigtigt at fortælle...

Hr. Skæg har en hemmelighed
Der er lagt op til en festlig dag fuld af overraskelser, sang og musik, når børnenes yndlings Hr. Skæg indtager scenen. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Søndag den 21. april har vi inviteret børnenes velkendte Hr. Skæg til at spille forårssæsonens sidste SØNJAZZ koncert, og denne gang er der vist mere på spil end en god musikalsk oplevelse.

Der er lagt op til en festlig dag fuld af overraskelser, sang og musik, når børnenes yndlings Hr. Skæg indtager scenen. Med sig har Hr. Skæg sin bedste ven Vinter, og det er ham der forbereder en fest til Hr. Skæg. Vinter håber på, at se så mange børn og deres familier som muligt, for jo flere der kommer og er med til overraskelsen, jo bedre. Så lover Vinter til gengæld, at det bliver en dag som ingen nogensinde vil glemme.

Det lyder meget lovende og sjovt, men et eller andet nager den gode Hr. Skæg. Han siger, at han også har noget vigtigt at fortælle. Hele sit liv har Hr. Skæg nemlig gået rundt og båret på en hemmelighed, som han aldrig har fortalt til nogen. Han frygter, at han vil miste alle sine venner, hvis han fortæller det.

Koncerten er for de 3-10-årige og deres voksne og alle dem, som kan holde på en hemmelighed, eller som måske selv går rundt med en. Kom og vær med til denne festlige SØNJAZZ med Hr. Skæg og Vinter og bliv klogere på, hvad det er for noget med den der hemmelighed.

Billetterne kan enten købes via Kalundborg Bibliotekers hjemmeside www.kalundborgbib.dk eller i døren. Koncerten begynder kl. 14 og foregår på Musisk Skole i Kalundborg. SØNJAZZ koncerter er til for at give børn og deres voksne gode musikalske oplevelser.

Del