Hør nu efter, hvad der bliver sagt, tak!

Hør nu efter, hvad der bliver sagt, tak!

Læserbrev: Hør nu efter hvad der bliver sagt, tak!

Min udvalgskollega i Børn og Familieudvalget fra Socialdemokratiet – Nikolaj Lykke Vad – kommenterer i et indlæg i Nordvestnyt den 17. maj på mit læserbrev fra forleden vedrørende sagen om de aktuelle handleplaner for vores 2 folkeskoler, der er under tilsyn. Her skriver han, at jeg udtaler, at jeg ikke mener at have kompetencen til at tage det politiske ansvar for handleplanerne til vores skoler i tilsyn. Jeg er nødt til at påpege, at Nikolaj læser mine ord som Fanden læser Bibelen.

Kære Nikolaj, det er jo ikke det, jeg skriver men derimod, at jeg ikke har de nødvendige faglige kompetencer til at kunne vurdere, om en konkret handleplan vil kunne godkendes eller ej. Jeg skriver også, at hele BF-udvalget allerede har stillet sig bag folkeskolen og arbejder målrettet for at sikre en velfungerende skole med glade børn, unge og medarbejdere. For det vil jeg nemlig meget gerne arbejde politisk for. Kom nu ind i kampen Nikolaj – og det er ikke valgkampen, jeg mener. Den færdiggjorde vi jo i november sidste år!

Jeg er i gang med at tage det politiske ansvar og udføre det arbejde, vi begge blev nyvalgt til at udføre. Det skylder vi borgerne i Kalundborg og jeg har ikke bevidst ønsket en plads i BF-udvalget for at sidde på hænderne og gøre ingenting. Hvorfor skulle jeg det? Hør nu efter hvad der bliver sagt, eller læs det jeg har skrevet igen og lad venligst være med at dyrke en uenighed, som jeg ikke genkender fra vores udvalgsmøder. Så vil jeg fortsat meget gerne samarbejde med dig og vores øvrige kollegaer i kommunalbestyrelsen om bedre skoler og alt det andet, vi begge har lovet borgerne.

Jesper Wienmann Hansen, medlem af Børn og Familieudvalget for Det Konservative Folkeparti.

Del