Holder juleaften for 90 personer

Holder juleaften for 90 personer Marianne Madsen og hendes team i Medborgerhuset laver mad til 90 personer juleaften. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Medborgerhus holder hvert år juleaften for deres brugere, og 2021 er ingen undtagelse til trods for nogle udfordringer i forbindelse med den nuværende Covid-19 situation.  Medborgerhuset laver julemad til 90 personer.

Marianne Madsen, daglig leder af Medborgerhuset i Kalundborg og hendes team, er klar med and, flæskesteg, brun sovs og risalamande juleaften i Medborgerhuset.

Interessen for at holde juleaften i huset har været stor og der er lukket for tilmelding.

”Vi holder jul, men kun for dem som normalt bruger Medborgerhuset, vi får lige nu mange henvendelser hvor vi må sige desværre, vi kan ikke være flere, vi bliver 90 så der er ikke kapacitet til flere” fortæller Marianne Madsen.

Juleaften i Medborgerhuset bliver delt i to, en til middag og en til aften, derudover bliver der kørt mad ud til dem der er syge eller på anden måde ikke har mulighed for at komme til Medborgerhuset.

”På den måde kan vi overholde kvadratmeter restriktionerne,” siger Marianne Madsen.

Medborgerhuset er også klar med julefrokost 1. juledag, det kan bl.a. lade sig gøre fordi Føtex donerer alle de varer som er i overskud når butikken lukker d. 23. dec. og som ikke kan holde sig til efter jul.

I medborgerhuset bliver der også udleveret en hel julepose med forskellige gode ting i til julen. Ligesom der er julegaver til alle, der kommer og holder juleaften i huset.

Del