Hyggelig højtlæsning og en god kop kaffe

Kalundborg Bibliotek byder på en ny runde højtlæsning for voksne med start den 3. februar. Der er ingen tilmelding, man kan bare dukke op klokken 10. Arrangementet varer til klokken 11.30.

Hyggelig højtlæsning og en god kop kaffe
Der er igen "højtlæsning for voksne" fra fredag den 3. februar. Alle er velkommen og der er ingen tilmelding.

Af Merete Jensen, merete@tv-kalundborg.dk

De spæde forårsmåneder byder på en ny runde højtlæsning for voksne på Kalundborg Bibliotek, og det er samtidig en god måde at dele litteraturen med andre. Glæden ved at få gode historier læst op, kender ingen alder.

Hver fredag i februar og marts måned byder Kalundborg Bibliotek indenfor, hvor der bliver læst op af en udvalgt novelle eller roman. Hver gang er en afsluttet gang, så man kan bare dukke op de dage, det passer. Højtlæsere denne sæson er tidligere lærer og skolebibliotekar Minna Skytte og kunstner Suzanne Baadsgaard, begge uddannet i guidet fælleslæsning. Fra biblioteket er det litteraturformidlerne Ea Chamberlain, Maria McAllister og Jette Toubro.

Første højtlæsningsdag er fredag den 3. februar klokken 10 – 11.30 på Kalundborg Bibliotek. Der er ingen tilmelding.

På bibliotekets hjemmeside, www.kalundborgbib.dk, kan du læse mere om højtlæsning for voksne samt følge med i, hvilken højtlæser du kan møde til hver mødegang.

Del