Hjælp til at undgå tricktyveri og digitale fælder

Udover oplæg omkring arv, tricktyveri og digitale fælder, vil der også være underholdning og hyggeligt samvær.

Hjælp til at undgå tricktyveri og digitale fælder Seniorrådet i Kalundborg Kommune inviterer alle, der er + 60 til en hyggelig dag med oplæg omkring arv, digitale fælder og tricktyveri. Foto: Colourbox

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Seniorrådet i Kalundborg Kommune inviterer alle, der er + 60 til en hyggelig dag med vedkommende og professionelle oplæg om, hvordan man undgår tricktyverier og digitale fælder samt sørger for, at man har styr på testamentet.

Udover oplæg omkring tricktyveri og digitale fælder, vil der også være underholdning og hyggeligt samvær. Oplæg er ved forebyggelseskonsulent fra politiet. Derudover er det, ifølge Seniorrådet, også vigtigt, at tale om arv. Det er nemlig værd at vide, hvordan man sikrer, at den/de rette arver. Det glemmer mange nemlig ofte at tale om rettidigt. Der vil derfor være en advokat fra Din Familiejurist, som holder oplæg og svarer på spørgsmål.

Dagen afrundes med et musikalsk indslag ved Thopper, der har et bredt repertoire, bl.a. countrymusik. Seniorrådet byder ydermere på kaffe/kage, isvand og en let frokost med én øl/vand. Yderligere drikkevarer kan tilkøbes på stedet.

Det hele foregår i Ubby Kultur og Forsamlingshus den 29. september kl. 10 -15. Deltagelse i arrangementet er gratis, men kræver tilmelding senest 27. september. Tilmeld dig ved at sende en mail til marianne-jaeger@outlook.dk eller ring 59 51 02 39 hverdage 16-18.

Del