Historien bag Carmen Curlers

De næste år blev byen og oplandet støvsuget for arbejdskraft, idet Carmen Curlers var blevet et verdenshit. Den lokale virksomhed havde sine opgang- og nedgangstider, indtil den lukkede helt i 1990.

Historien bag Carmen Curlers
Foto af original reklame for Carmen airbrush. Foto: Museum Vestsjælland.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Få historien bag Carmen Curlers, fabrikken i Kalundborg, og se udstillingen på Kalundborg Museum.

I 1963 blev Carmen Curlers sat i produktion på en fabrik i Kalundborg. De næste år blev byen og oplandet støvsuget for arbejdskraft, idet Carmen Curlers var blevet et verdenshit. Den lokale virksomhed havde sine opgang- og nedgangstider, indtil den lukkede helt i 1990.

Få den korte version af historien om Carmen Curlers og en intro til udstillingen Carmen Curlers – iscenesat den 24. februar kl. 14 - 16 på Kalundborg Museum. Udstillingen er den autentiske version af den dramatiserede DR-tv føljeton om Carmen Curlers i Kalundborg.

Nyd kaffe/the og kage under introen, hvor gæsterne er velkomne til at bidrage med egne erindringer om Carmen Curlers. Bagefter er der adgang til at se udstillingen i eget tempo.

Vær sikker på en plads og køb billet på forhånd via vestmuseum.billetexpressen.dk  Resterende billetter er til salg i døren.

Del