Her er grillpølser og spegepølser hjemmelavet
Lige nu er der fokus på to nyheder, en jubilæumsgriller og så måske byens stærkeste grillpølse, Brians ultrastærke Djævlegriller.

Af Jens Nielsen
Meny Kalundborg har stor succes med deres mange hjemmelavede pølser. Nu er der kommet endnu to varianter, en jubilæumsgriller og en Brians ultrastærke Djævlegriller.
Det er ikke mange supermarkeder i Danmark som har deres egne pølsemager, men det har Meny Kalundborg. Brian Andersen har været ansat som pølsemager i det lokale supermarked i næsten 10 år og der er produceret mange tusinde grillpølser af forskellige varianter gennem årene.
Lige nu er der fokus på to nyheder, en jubilæumsgriller og så måske byens stærkeste grillpølse, Brians ultrastærke Djævlegriller.
”Vores jubilæumsgriller er en ekstra stor grillpølse på 190 gram i anledning af Meny’s 10-års jubilæum, den smager af røger paprika, lidt hvidløg, lidt peber og så er der kørt bacon i,” fortæller Brian Andersen, og fortsætter, ”Vores nye djævlegriller er måske byens stærkeste grillpølse, der er bl.a. tilsat 4 kg. friske habanero chili sammen med krydderier til en blanding.”
Alle pølseblandinger hos Meny Kalundborg er som udgangspunkt laktose og glutenfri, dog er der undtagelser fx ostepølsen.
Udover flere forskellige grillpølser fremstiller Brian Andersen også spegepølser, røget medister, bacon, røget svinemørbrad og rullepølser.
”Vi laver 10 forskellige spegepølser, to forskellige rullepølser, så har vi bacon som ikke er tilsat vand, tørsaltet gourmetbacon, vi laver hamburgerryg og røget mørbrad på samme måde som vores bacon og kunderne er glade for vores produkter,” fortæller Brian Andersen.
Hos Meny Kalundborg foregår hele processen i eget pølsemageri, lige fra at kødet hakkes, til de færdige grillpølser kommer ud af røgovnen og direkte på køl.
Se video om Djævlegrilleren - klik her