Her bliver januar-udsalget kogt ned til to vilde dage

Her bliver januar-udsalget kogt ned til to vilde dage Teksturs indehaver Christine Søvsø gør klar til to vilde udsalgsdage. Privatfoto

Kalundborgs ny tøjforretning, Tekstur, har endnu ikke holdt januarudsalg. I den kommende weekend banker butikken dog priserne helt i bund på en masse danske kvalitetsmærker.

Adskillige kalundborgensiske butiksvinduer har de seneste uger lokket med januar-tilbud, så butikkerne kan få solgt ud af tidligere kollektioner for at få plads til nyt. Kalundborgs nyeste tøjforretning, Tekstur, har dog besluttet sig for at afholde januarudsalget på kun to dage, hvor man så til gengæld giver priserne et ordentligt hak nedad.

”I stedet for at holde en hel måneds udsalg, hvor man måske kan spare 20 eller 30% på nogle udvalgte varer, har jeg valgt kun at have udsalg i en enkelt weekend og så til gengæld give priserne et ordentligt hak nedad, så man kan spare op til 50-70% på de fleste af mine udsalgsvarer,” siger Teksturs indehaver Christine Søvsø.

Butiksejeren vil gerne have en butik, der fremstår strømlinet med det nyeste tøj og de seneste tendenser. Derfor prøver hun på at holde de tidligere og de nye kollektioner adskilt. På den måde kan kunderne være sikre på, at de får den højeste mode, når de handler i Tekstur.

”Men folk vil jo gerne handle, når der kommer gode tilbud - og jeg bliver også nødt til at få solgt ud af de gamle kollektioner. Så i den kommende weekend får kunderne mulighed for at shoppe løs med stor rabat,” siger Christine Søvsø.

Rydder genbrugs-afdelingen

Blandt de stærkt nedsatte varer findes kendte, danske mærker som Bitte Kai Rand, ICHI, Gestuz, Karen by Simonsen og 2NDDAY. Varerne er ikke at finde i butikken i øjeblikket, da de tidligere kollektioner bliver lagt på lager, så der altid er plads til de nyeste styles i butikken. Tilbudsvarerne kommer dog frem igen i weekenden 21. og 22. januar. For at man bedre kan skelne mellem de nyeste kollektioner og udsalgsvarerne, har Christine Søvsø valgt at rydde butikkens secondhand-afdeling i udsalgsweekenden. I stedet rykker udsalgsvarerne ind her. Efter weekenden vender secondhand-tøjet tilbage, og de resterende udsalgsvarer bliver pakket bort.

Har man ikke mulighed for at komme forbi Bredgade 51, hvor Tekstur ligger, i weekenden, kan man stadig nå at finde gode tilbud på forretningens nye webshop, www.teksturtekstur.dk

Del