Henter ny områdeleder til daginstitutioner

Henter ny områdeleder til daginstitutioner

Daginstitutionsområdeområde Midt i Kalundborg Kommune får et nyt ansigt for bordenden fra 1. februar, når Mette Munck Theisen sætter sig i stolen

”Jeg brænder for at arbejde med pædagogisk kvalitet og udvikling. Jeg vil se det som min fornemmeste opgave at dyrke, fastholde og optænde iver og virkelyst hos de pædagogiske ledere, så vi sammen kan skabe en god og udviklende hverdag for medarbejdere og børn. Det ser jeg frem til at arbejde med sammen med resten af teamet i Område Midt om,” siger hun.

Mette Munck Theisen kommer fra en stilling som pædagogisk uddannelseskonsulent i Greve Kommune, og har inden da bestridt en række leder- og konsulentstillinger indenfor børneområdet i Egedal Kommune. Hun er Cand.mag i læring og forandringsprocesser og er efteruddannet i ledelse – samt en fortid som pædagog.

” Hele paletten af ledelse, relevant uddannelse, erfaringer som pædagog, stærke kommunikative evner og ikke mindst et vindende væsen var afgørende for ansættelsesudvalget, da vi valgte at ansætte Mette. Jeg ser meget frem til samarbejdet – og ser også frem til at se, hvordan vi i fællesskab udvikler dagtilbudsområdet de kommende år,” siger Michael Gravesen, direktør for Børn- og Ungeområdet i Kalundborg Kommune.

Mette Munck Theisen er 48 år gammel og bor sammen med sin mand og to sønner i Greve.

Del