Helt ny elektrisk ID.5 præsenteres i weekenden

Volkswagen tilbyder de populære elektriske ID.-modeller til nogle af markedets mest attraktive privatleasingpriser.

Helt ny elektrisk ID.5 præsenteres i weekenden Helt ny elektrisk ID.5 præsenteres i weekenden, her salgschef Brian Petersen, Volkswagen Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Volkswagens familie af succesfulde elektriske ID.-modeller vokser løbende med den nye ID.5 som seneste tilføjelse. I den kommende weekend den 3.-4. september holder Volkswagen Kalundborg Elektriske dage, hvor man kan opleve den nye ID.5 og den populære ID.4, der kommer med skarpe privatleasingpriser.

Volkswagen skød for alvor den elektriske omstilling i gang med introduktionen af ID.3 i 2020 og fulgte succesen op med den populære ID.4, der blev den mest solgte elbil i Danmark i 2021. Nu følges succesen op med den elegante og dynamiske ID.5, der med sit design, rummelige interiør og lange rækkevidde leverer en inspirerende elektrisk køreoplevelse.

Volkswagen oplever en stor efterspørgsel fra de danske bilkøbere på de elektriske ID.-modeller, men mærket har – ligesom resten af bilbranchen – været plaget af udfordringer med leverancer af mikrochip og ledningsnet, der gennem en længere periode har givet lange og usikre leveringstider.

"Det er lykkedes Volkswagen at navigere gennem disse udfordringer med det resultat, at mærket nu kan tilbyde ID.4 og ID.5-modellerne med kortere leveringstider på både ID.4 Pro og ID.5 Pro afhængigt af tilvalgt ekstraudstyr," fortæller salgschef Brian Petersen, Volkswagen Kalundborg. 

Volkswagen tilbyder de populære elektriske ID.-modeller til nogle af markedets mest attraktive privatleasingpriser. Privatleasingprogrammet bygger på en 48 måneders løbetid og op til 15.000 km kørsel om året.

Med det nye privatleasingprogram er det muligt at blive kørende i den populære ID.4 med 174 hk og 531 km rækkevidde for en udbetaling på 25.000 kr. og månedlig ydelse på kun 4.499 kr. Er ønsket ekstra motorkraft, kan en ID.4 Performance med 204 hk privatleases for en beskeden merpris med en månedlig ydelse på 4.599 kr.

ID.4 og ID.5-modellerne kan opleves hos Volkswagen Kalundborg på Slagelsevej, der slår dørene op til Elektriske dage den 3. og 4. september fra kl 11:00 til 16:00.

Del