Helt elektrisk nytårskur

Helt elektrisk nytårskur Til nytårskuren de to næste weekender hos Bin2Bil i Kalundborg kan man bl.a. opleve Årets Bil i Danmark 2022, Hyundai IONIQ 5, her præsenteret af bilrådgiverne Andreas Hallas, Flemming Bøegh og Viktor Knudsen. Foto: Jens Nielsen.

Af Jens Nielsen

Der er i den grad fokus på elbiler i øjeblikket, i de kommende to weekender er der helt elektrisk nytårskur hos Bin2Bil i Elmegade i Kalundborg, hvor bl.a. Årets Bil i Danmark 2022, Hyundai IONIQ 5 kan opleves. 

De kommende to weekender, 8. og 9. januar og 15. og 16. januar, mellem 11 og 16, byder personalet i bilhuset hos Bin2Bil i Elmegade i Kalundborg, kunderne velkommen til nytårskur hvor der er mulighed for at blive meget klogere på den nyeste trend, elbiler.

”Det bliver jo ikke en nytårskur med champagne og kransekage som vi plejer, det må vi ikke grundet corona, men vi tilbyder, at kunderne kan komme og opleve de nyeste elbiler, både rene elbiler og hybridbiler for dem som ikke vil gå all-in,” fortæller bilrådgiver Flemming Bøegh.

Kunderne kan bl.a. opleve Hyundai IONIQ 5 som er kåret som Årets Bil i Danmark 2022. Både bil anmeldere og IONIQ 5-ejere er enige om, at IONIQ 5 er en bil i en klasse for sig. Og derfor er det indtil videre blevet til intet mindre end 23 internationale priser.

Der vil også være mulighed for at opleve Ford Mustang Mach-E, som er Fords første fuldelektriske SUV. Smukt formet design, de nyeste teknologier og en rækkevidde på op til 610 km.

Endelig er der også mulighed for at opleve Danmarks billigste elbil, den lille rappe Dacia Spring, som springer i øjnene med sin unikke SUV-stil sammen med et fuldt elektrisk drivaggregat, en perfekt bybil.

Del