Helle er ny K-kandidat til Folketinget

Helle Laursen Petersen har arbejdet som selvstændig erhvervsdrivende i mere end 20 år og bosat på Røsnæs i Kalundborg.

Helle er ny K-kandidat til Folketinget Helle Laursen Petersen, her sammen med Jesper Hansen formand for Konservative i Kalundborg og Ulla Magrethe Hansen formand for Konservative i Odsherred. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Med et overbevisende flertal er Helle Laursen Petersen fra Kalundborg valgt som Kalundborg- og Odsherred Kredsens konservative folketingskandidat.

De konservative vælgerforeninger i Kalundborg og Odsherred har afviklet deres opstillingsgeneralforsamling, og de 25 fremmødte valgte, nærmest som forventet, med et overbevisende flertal Helle Laursen Petersen, til at repræsentere de konservative når der næste gang udskrives valg til Folketinget.

Helle Laursen Petersen har arbejdet som selvstændig erhvervsdrivende i mere end 20 år og bosat på Røsnæs i Kalundborg.

Det politiske arbejde har Helle Laursen Petersen allerede lidt erfaring med, idet Helle blev valgt til Regionsrådet i Region Sjælland i november måned sidste år.

Mærkesagerne fokuserer i høj grad på sundhed. Helle har gennem mange år arbejdet med sundheds IT og har dermed stor indsigt i systemernes udfordringer. Helle er optaget af at samarbejdet mellem sundhedssystemet, region og kommune skal være smidigt. Borgervendt IT som mit.dk, mitID.dk, e-Boks, nem.id og mange andre systemer skal der bedre styr på – som det er nu forvirres der mere end der hjælpes, det er en af de opgaver som hun håber at kunne påvirke til det bedre efter et forhåbentligt godt valg og en plads på tinge.

Helle koncentrerer sig også om klima og miljø under betingelser, så det fortsat er attraktivt at drive virksomhed.

Borgernes frie valg og frihed over lighed er også vigtige konservative mærkesager som Helle vægter meget højt. Det skal være muligt for alle at bestemme hvad de skal spise, hvem der må komme i deres hjem til fx rengøring, hvilket plejehjem man skal bo på, vælge sin egen praktiserende læge. Blot for at nævne nogle enkelte eksempler.

Del