Helikopter eftersøgte uligevægtig mand

Helikopter eftersøgte uligevægtig mand Politiet var til stede med flere patruljer tidlig onsdag morgen i Tømmerup/Ubberup området. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Opdateret kl. 09.55

Politiet og en redningshelikopter har i de tidlige morgentimer onsdag, eftersøgt en uligevægtig mand i området omkring Tømmerup/Ubberup.

Politiet har tidlig onsdag morgen været til stede i området omkring Tømmerup/Ubberup med flere patruljer, bl.a. to hundepatruljer.

”Vi har været i gang med en humanitær eftersøgning efter en uligevægtig mand som har gået rundt i det offentlige rum og med en bekymring om, hvad han kunne finde på, så derfor har vi været massivt til stede og der har været sat en helikopter ind i eftersøgningen. Manden er nu fundet og er på vej til politistationen i Roskilde,” siger Martin Bjerregaard, kommunikationsrådgiver hos Midt- og Vestsjællands Politi, onsdag morgen.

Kl. 01.33 natten til onsdag fik politiet en anmeldelse om, at en delvist afklædt mand færdedes på Holbækvej i Tømmerup. Politiet kørte igen til området, men kunne ikke finde manden umiddelbart.

I forbindelse med eftersøgningen af ham fik politiet kontakt til personer med godt kendskab til den 50-årige, hvis tilstand de var bekymret for.

Politiet iværksatte derfor med baggrund i de nyeste oplysninger om, at han måske ikke kunne være i stand til at klare sig selv, en humanitær eftersøgning i Tømmerup-området. Flere patruljer, herunder en hundepatrulje, ledte i løbet af natten efter den 50-årige uden at finde ham.

Sidst på natten vurderede politiet, at en helikopter skulle indsættes i eftersøgningen af ham, så en helikopter nåede frem til Tømmerup-området samtidig med, at politiet kl. ca. 05.45 fik oplysninger om, at den 50-årige havde opsøgt en adresse i Ubberup-området.

Her kunne politiet kort efter frihedsberøve den 50-årige, da han ikke blev vurderet i stand til at klare sig selv. Han var noget nedkølet efter timers ophold i det fri uden særlig meget tøj på. Den 50-årige blev bragt til politistationen i Roskilde, hvor han skal tilses af en læge, inden politiet tager stilling til, hvad der videre skal ske med manden. Endvidere undersøger politiet, hvorvidt den 50-årige spanioler kan mistænkes for noget strafbart i løbet af natten og på den adresse, hvor han blev fundet.

Jagtede arbejdskollega med kniv på Holbækvej

Del