Hele overskuddet går ubeskåret til humanitært arbejde

Hele overskuddet går ubeskåret til humanitært arbejde Lions Kalundborg er allerede nu klar med Kalundborg Kalenderen for 2023.

Af Jens Nielsen

Lions Kalundborg er nu klar med en helt ny 2023 kalender med en række af flotte billeder fra Kalundborgfotograf Ole Agerbæk. 

Lions Kalundborg har siden starten i 1974 haft mange forskellige aktiviteter, bl.a. gårdrestaurant under byfesten, julelotteri, julepakker for trængende familier og sidste år kom Lions Kalundborg så med endnu et tiltag, nemlig en Kalundborg Kalender, som skal være med til at samle penge ind til humanitært støttearbejde i lokalområdet.

Salget af kalenderen for 2022 er gået så godt, at Lions Kalundborg nu kommer med en 2023 udgave af kalenderen.

”Vi er allerede nu klar med den nye kalender i håb om, at vi kan sælge nogle til turisterne,” fortæller Svend Olesen fra Lions Kalundborg.

Den helt nye 2023 kalender er klar til salg og er trykt i 400 eksemplar.

Kalenderen er i A4 format og for hver måned findes et stort billede som passer til årstiden, billeder som Kalundborgfotografen Ole Agerbæk har stillet gratis til rådighed, og han har rettet sit kamera mod bl.a. Røsnæs, højbyen, havneparken, Asnæs og Kordilgade.

Annoncører har støttet kalenderprojektet på den måde at alle udgifter er betalt på forhånd, så de 50 kr. som kalenderen koster, går ubeskåret til humanitært arbejde, oplyser Lions Kalundborg.

Den nye flotte Lions kalender for 2023 kan købes hos Expert Kalundborg, Galleri Kordel, Kalundborg Turistforening, Dyrehøj Vingaard og hos medlemmerne af Lions Kalundborg.

Endvidere vil kalenderen kunne købes i gårdrestauranten i Kistrups Gaard under byfesten i uge 30. For et lille tillæg er der endda mulighed for, at købe de sidste eksemplar af 2022 kalenderen også.

Del