Hele 35 års garanti

”Hos os kan vi tilbyde både den meget prisbillige løsning men vi har også den eksklusive løsning for dem som vil det"

Hele 35 års garanti
Salgskonsulent Mike Fagerlund ved køkkenudstillingen hos Elgiganten i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Flere af Elgigantens køkkenprodukter er Svanemærket og i bestræbelser på at balancere kvalitet og værdi, tilbydes køkkenserien Epoq med op til 35 års garanti på udvalgte produkter.

De fleste kender Elgiganten for elektronik og hvidevarer, men i deres store varehuse, bl.a. i Kalundborg, er der faktisk også mulighed for at købe et helt nyt køkken eller bryggers. Elgiganten kalder deres køkkenserier for Epoq og de mange muligheder vises dels på deres hjemmeside og dels i et 248 siders stort katalog.

”Vi har en stor køkkenudstilling her i Kalundborg og så har Elgiganten professionelle køkkensælgere som man booker et møde med her i butikken. Så møder kunden op her med sine ønsker og mål, og så tegner sælgeren og udregner et tilbud,” fortæller Kim Rossing Lauridsen, afdelingsleder hos Elgiganten i Kalundborg, og fortsætter,

”Den helt store forskel på os og vores konkurrenter er de 35 års garanti. Vores mål er at tilbyde køkkener med nordisk design, god garanti, mere holdbare produkter, smart design og høj kvalitet – alt sammen til konkurrencedygtige priser.”

Den udvidede garanti gælder for snedkeri i køkkenet såsom skabe, fronter og dæksider. Garantien gælder også for bevægelige dele såsom hængsler, skuffer og udtræksenheder samt bordplader, vaske, armaturer og greb.

Elgiganten tilbyder 10 køkkenserier med design til enhver smag, et bredt udvalg af farver og stil, så du kan give dit køkken et mere personligt præg. Ét udvalg af svanemærkede produkter, der efterlever strenge miljøkrav.

Ligesom Elgiganten har køkkenserien Epoq så findes der også en hvidevareserie med navnet Epoq, på den måde kan kunden få en komplet løsning med skabe, bordplade, vask, vandhane og hvidevarer. Elgiganten tilbyder i øvrigt 7 års garanti på alle Epoq hvidevarer.

”Hos os kan vi tilbyde både den meget prisbillige løsning, men vi har også den eksklusive løsning for dem som vil det,” fortæller Kim Rossing Lauridsen.

Elgiganten har ikke umiddelbart et samarbejde med håndværkere omkring montering af køkkener, men der findes hele 120 videoer ’køkkenmontering trin for trin’ til de kunder, som selv vil montere deres nye køkken.

 

Annoncørbetalt indhold

Del