Bygninger solgt: Havemaskiner bliver nu erstattet af biludstilling

Årby VVS & Maskinforretning har solgt bygningerne til Lips Autoteknik, som skal brugde dem til biludstilling

Bygninger solgt: Havemaskiner bliver nu erstattet af biludstilling
Lars Larsen har købt lokalerne på Bastrupvej i Årby af Steen Gammelby. Fremover skal der være brugte biler i udstillingen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Lips Autoteknik i Rørby har købt bygningerne som i mange år har huset Årby VVS & Maskinforretning. Udstillingslokalerne skal bruges til biludstilling, mens Steen Gammelby lejer sig ind i værkstedet med sin VVS og maskinforretning.

Det er et stykke tid siden, at Steen Gammelby, indehaver af Årby VVS & Maskinforretning, ændrede koncept i sin forretning og stoppede salget af havemaskiner og satsede på salg og installation af robotplæneklippere. Derfor er det store udstillingslokale blevet alt for stort og han satte derfor hele bygningsmassen på Bastrupvej i Årby til salg i efteråret.

Nu er der fundet en køber. Pr. 1. april overtager Lars Larsen, indehaver af Lips Autoteknik i Rørby, bygningerne, som er på lige knapt 700 kvadratmeter, bygninger han vil bruge til udstilling af brugte biler.

Fortsætter på adressen

Steen Gammelby lukker på ingen måde sin forretning, både VVS-virksomheden og maskinforretningen fortsætter, men nu som lejer i de lokaler han ellers har ejet i mange år, men på mindre plads.

”Rygterne er allerede begyndt at sprede sig om, at jeg lukker min forretning, det har intet på sig, alt fortsætter som hidtil, jeg flytter over i værkstedsbygningen og etablerer forretning og værksted i de lokaler, og kommer til at dele postkasse med Lars, så vi vil stadigvæk tilbyde VVS arbejde, reparation af havemaskiner og salg og installation af robotplæneklippere” fortæller Steen Gammelby.

”Ja jeg er da også blevet spurgt om jeg så skal være VVS mand,” supplerer Lars Larsen, men det skal han ikke.

Ud over Lips Autoteknik driver Lars Larsen også LH Biler fra det store bilværksted i Rørby, en virksomhed som er i hastig vækst med salg af både nye og brugte biler samt leasingaftaler til private og erhverv, og det er LH Biler som skal bruge udstillingslokalerne på Bastrupvej.

”Vi har rigtigt gang i bilhandelen og brugte biler skal ikke stå ret længe i rækken før bremserne skal en tur forbi værkstedet igen når den er solgt når bilen står udendørs, derfor etablerer vi udstilling til vores brugte biler her i Årby. Det giver også en bedre oplevelse for kunderne, at de kan gå inde i varmen og se på deres nye bil,” siger Lars Larsen.

Selv om udstillingslokalerne ikke ligger på den mest eksklusive adresse med hensyn til strøgkunder, så har det ingen betydning, de fleste ser nemlig på ny bil over internettet.

”Førhen kørte familien rundt om søndagen og kiggede på ny bil, sådan er det ikke længere, faktisk er der undersøgelser som viser, at blot 1,2% køber bil på den måde, resten finder bilen over nettet, ringer og laver en aftale og kommer forbi og ser bilen, derfor passer lokalerne perfekt til vores brug,” fortæller Lars Larsen, som regner med at være klar med bilsalg fra adressen på Bastrupvej først på sommeren.

”Når jeg ser hvor flot Lips Autoteknik ser ud i Rørby, så er jeg rigtigt glad for, at det er Lars som har købt bygningerne,” slutter Steen Gammelby

Del