Havde gemt kvittering i 23 år – nu har ægtepar vundet helt ny vaskemaskine

”Grunden til at den gamle vaskemaskine stadigvæk holder er nok fordi jeg hver tredje måned afkalker den med Miele afkalker,” forklarer den glade vinder.

Havde gemt kvittering i 23 år – nu har ægtepar vundet helt ny vaskemaskine
Ægteparret Sonja og Torben Milholt fra Ubby blev de heldige vindere af en helt ny Miele vaskemaskine.. Her sammen med Steen Jensen fra Punkt1 i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Ægteparret Sonja og Torben Milholt fra Ubby er blevet de glade vindere af en helt ny Miele vaskemaskine fra Punkt1 i Kalundborg. Parret havde gemt kvitteringen fra deres nuværende 23 år gamle vaskemaskine og det gav dem den fine præmie.

”Vi købte en Miele vaskemaskine for 23 år siden og den kører stadigvæk, og så har min mand gemt kvitteringen fra dengang og nu har vi vundet en helt ny,” fortæller Sonja Milholt, som sammen med sin mand Torben, torsdag var mødt op i Punkt1 på Stejlhøj for at modtage deres præmie, en helt ny Miele vaskemaskine til en værdi af knapt 11.000 kr.

Vaskemaskine og tørretumbler kostede tilbage i 2000, 14.550 kr.

”Konkurrencen er udskrevet i anledning af Punkt1 20-års fødselsdag i samarbejde med Miele, vi synes det var sjovt, at kunder som havde en gammel vaskemaskine derhjemme, og det er typisk en Miele, kunne komme med et billede, en kvittering eller et modelnummer og på den måde være med i konkurrencen om at vinde en helt ny Miele vaskemaskine,” fortæller Jes Poulsen, salgschef på Punkt1 hovedkontoret.

”Grunden til at den gamle vaskemaskine stadigvæk holder er nok fordi jeg hver tredje måned afkalker den med Miele afkalker,” fortæller Sonja Milholt og det giver Steen Jensen, medindehaver af Punkt1 i Kalundborg, den glade vinder helt ret i.

Del