Hattrick !

”Vores taktik lykkedes, og Mette og jeg er ubesejrede,” siger Kenneth Madsen. ”Det er en god måde at gå på sommerferie på.”

Hattrick ! Jacob Madsen og Line Nedergaard vandt deres klasse trods et uheld på en af hastighedsprøverne. Foto: Glad Sport

Af Jens Nielsen

Weekendens tredje runde af Dansk Super Rally blev en ny triumf for Glad Sport. Kenneth Madsen/Mette Felthaus scorede årets tredje generalsejr i træk og Jacob Madsen/Line Nedergaard fulgte op med atter at dominere Rally4-klassen med en ny klassesejr – og en fjerdeplads generelt. Også for Claus Lanther og Mogens Gotlob blev det til den tredje sejr i træk. 

Au2parts Rally Himmerland blev en ny triumf for Glad Sport fra Kalundborg. For tredje løb i træk var det Kenneth Madsen/Mette Felthaus (Ruds Vedby/Horsens), som tog generalsejren i deres Peugeot 208 Turbo 16, mens Jacob Madsen/Line Nedergaard (Ruds Vedby/Fårvang) i deres Peugeot 208 Rally4 atter sluttede som bedste mandskab blandt holdene med tohjulstrukne biler.

”Vores taktik lykkedes, og Mette og jeg er ubesejrede,” siger Kenneth Madsen. ”Det er en god måde at gå på sommerferie på.”

Au2parts Rally Himmerland bestod af to traditionelle hastighedsprøver og tre hastighedsprøver på Flyvestation Aalborg. Alle skulle de køres to gange. Og løbet indgik som en del af DM-ugen, der var arrangeret af Dansk Idrætsforbund.

En af hastighedsprøverne på Flyvestation Aalborg omfattede en passage mellem to asfaltstykker. Denne passage blev gennem dagen mere og mere opkørt.

”Kenneth og jeg ramte jordhullet, der var opstået, og jeg skældte ud, for jeg knaldede min ene albue ned mod buret,” fortsætter Mette Felthaus. ”Er det vores kofanger, som ligger der, spurgte jeg. Men det var Line og Jacobs kofanger!”

Forhindringen på Flyvestation Aalborg havde været hård for Jacob Madsen og Line Søndergaard. Og ikke mindst deres Peugeot 208 Rally4.

”Første gang gav vi fuld gas,” siger Jacob Madsen. ”Anden gang var jeg overbevist om, at vi røg forover, for vi kørte på næsen i lang tid.”

”Først var det et lille bump, men så ramte bilen det næste bump og slog op. Vi kunne ikke se andet end asfalt. Og så ramte den hårdt ned,” forklarer Line Nedergaard. ”Her tre dage efter kan jeg stadig mærke den landing i både min ryg og min nakke.”

”Vi smadrede fronten og bukkede fælgene, efter at vi var landet. Der gik hul på kølersystemet, og det var godt, at det skete lige inden servicepausen, så vi kunne få det hele repareret og komme videre. Men bilen skal nu have det store servicecheck,” siger Jacob Madsen.

Jacob Madsen og Line Nedergaard sluttede Au2parts Rally Himmerland på en generel fjerdeplads som bedste hold i Rally4-klassen trods deres uheld.

Også Claus Lanther-Mogens Gotlob scorede hattrick ved weekendens DM-rally I det jyske. De kørte endnu engang deres hurtige Suzuki Swift 1600 Kit til en klassesejr og sluttede som nr. 18 sammenlagt. Det var tredje DM løb i træk med en klassesejr.

Næste udfordring for såvel Glad Sport som Lanther/Gotlob sker på hjemmebane, når de stiller op i grusgraven i Svebølle til KOMO Rallysprint den 23. juli.

Del