Har solgt 700 billetter til Seniorfesten

H.F. Vestsjællands Venner kan i år melde alt udsolgt.

Har solgt 700 billetter til Seniorfesten
Kvickly Kalundborg er vært ved kringlen til kaffen, her bagermester Tommy Jensen, varehuschef Kirsti Thygesen og formand for H.F. Vestsjællands Venner, Niels-Erik Sørensen. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Billetterne til dette års Seniorfest i Hvidebækhallen blev sat til salg d. 1. november. Nu kan arrangørerne melde alt udsolgt.

Seniorfesterne i Hvidebækhallen (tidligere ældrefester), arrangeret af H. F. Vestsjællands Venner, har altid været meget populære. Her mødes det modne publikum en hel eftermiddag til mad og masser af underholdning.

Sådan bliver det også i år. Og nu kan arrangørerne oplyse, at alle 700 billetter der var sat til salg, er solgt.

”Alle 700 billetter er solgt til Seniorfesten i Hvidebæk hallen, torsdag den 2. februar, det er så flot, at vi kan melde udsolgt denne gang, vi har alt klart til festen,” siger formand for H.F. Vestsjællands venner Niels-Erik Sørensen, og fortsætter, ”Kvickly i Kalundborg giver alle vores gæster lækker kringle til kaffe i år, det er en stor håndsrækning for vores forening.”

Maden sørger Kim Kok fra Ubby Forsamlingshus for, helt som han har gjort i flere år. Der bliver serveret to slags sild og to stykker smørebrød hvor det ene er med lune frikadeller og rødkål, og der sluttes af med ost inden Kvickly er vært ved Kringle til kaffen, og kaffen den står Fuglede Idrætsforening for.

Underholdningen til Seniorfesten 2023 er lagt i hænderne på to af de helt store navne inden for Dansktoppen, nemlig Johnny Hansen fra Kandis og hans far Bjørn Hansen fra Bjørn og Okay.

Der bliver et gensyn med de kendte Butterflies, der leverer en super god stemning mens gæsterne spiser og senere spiller de to op til dans, og så får gæsterne igen lov at grine og more sig til Stine og Martin, der får alle til at ligge flade af grin.

Del