Har solgt 500 billetter på kun en uge

Formanden har været i kontakt med de forskellige udsalgssteder, og her er meldingen, at der stadigvæk er flere billetter, men ikke mange

Har solgt 500 billetter på kun en uge
Hvidebækhallen plejer at være fyldt når der er Seniorfest, sådan bliver det også til februar. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Billetterne til næste års Seniorfest i Hvidebækhallen blev sat til salg d. 1. november. Her en uge senere er der allerede solgt 500 billetter.

Seniorfesterne i Hvidebækhallen (tidligere ældrefester), arrangeret af H. F. Vestsjællands Venner, har altid været meget populære. Her mødes det modne publikum en hel eftermiddag til mad og masser af underholdning.

Sådan bliver det også til næste år. De 700 billetter blev sat til salg d. 1. november og her en uge senere er der allerede solgt 500 billetter.

”Vi er meget glade og tilfredse med salget af billetterne til Seniorfesten i Hvidebæk Hallen den 2. februar 2023, det er er flot salg på kun en uge,” fortæller formand for H. F. Vestsjællands venner Niels-Erik Sørensen.

Formanden har været i kontakt med de forskellige udsalgssteder, og her er meldingen, at der stadigvæk er flere billetter, men ikke mange, så skal du med til Seniorfesten til februar, så er det med at få sikret sig en billet.

Billetterne kan købes her: Kvickly og Meny i Kalundborg, Ugebladet Vestsjælland i Høng Centret, SuperBrugsen i Svebølle, Dagli´Brugsen i Snertinge og hos Ole P. Nielsen i Jerslev.

I år er der numre på billetterne, da der vil blive trukket lov om fine præmier den 2. februar i forbindelse med Seniorfesten i Hvidebækhallen.

Underholdningen til Seniorfesten 2023 er lagt i hænderne på to af de helt store navne inden for Dansktoppen, nemlig Johnny Hansen fra Kandis og hans far Bjørn Hansen fra Bjørn og Okay.

Der bliver et gensyn med de kendte to fætre Butterflies, der leverer en super god stemning mens gæsterne spiser og senere spiller de to op til dans, og så får gæsterne igen lov at grine og more sig til Stine og Martin, der får alle til at ligge flade af grin.

Maden sørger Kim Kok fra Ubby Forsamlingshus for, helt som han har gjort i flere år.

Del