Har monteret omkring 1000 varmepumper

Firmaet både sælger, monterer, servicerer og reparerer varmepumper med størst fokus på mærkerne Panasonic og Mitsubishi, men kan levere alle fabrikater.

Har monteret omkring 1000 varmepumper
Dansk Klima & Varmepumper har travlt og kunne godt bruge et par mand mere oplyser Kim Sylvester Larsen. Foto: Jens Nielsen.

Af Jens Nielsen

Firmaet Dansk Klima & Varmepumper fra Svebølle har travlt med at sælge og montere varmepumper og kunne sagtens bruge et par mand mere.

En skade i benet tvang Kim Sylvester Larsen til at lukke sit firma Dansk Overfladebehandling for år tilbage. I stedet for blev Dansk Klima & Varmepumper oprettet som et familieforetagende sammen med hustruen. Det er efterhånden flere år siden og der er sat mange varmepumper op siden.

”Jeg har efterhånden arbejdet med varmepumper i mange år og firmaet har vel efterhånden sat over 1000 varmepumper op, bl.a. for en stor kunde,” fortæller Kim Sylvester Larsen, og fortsætter, ”Der er travlhed og vi kunne godt bruge et par folk mere og samtidig får vi hjælp ved at leje folk ind.”

Dansk Klima & Varmepumper både sælger, monterer, servicerer og reparerer varmepumper med størst fokus på mærkerne Panasonic og Mitsubishi, men kan levere alle fabrikater.

”Vi er Pro-partner hos Panasonic. Dem er der ikke mange af. Det betyder, at vi kan udføre garantireparationer, så det er samme mand der kommer som da varmepumpen blev sat op, det giver en god tryghed for kunden. Samtidig giver vi som Pro-partner 5-års garanti på varmepumpen, det gælder i øvrigt også for Mitsubishi,” fortæller Kim Sylvester Larsen.

Dansk Klima & Varmepumper kommer på hele Sjælland, men Vestsjælland er deres naturlige arbejdsområde.

Kim Sylvester Larsen oplyser, at der inden længe kommer en konkurrence på deres facebookside, i samarbejde med firmaet Kinnan, hvor der er mulighed for at vinde en varmepumpe med komplet installation.

Del