Har kåret gymnast og instruktør

Har kåret gymnast og instruktør
Privatfoto

Af Jens Nielsen

Høng GF har på deres netop afholdte gymnastikopvisning kåret årets gymnast og årets instruktør.

Den ærefulde titel som Årets Gymnast tilfaldt i år Vilde Kristensen fra Teamgym Micro.

I indstillingen står der:

Årets gymnast har i mange år været en trofast gymnast på holdet. Ja, faktisk lige siden personen var gammel nok til at starte. Årets gymnast har udviklet sig enormt meget og er blevet rigtig dygtig til gymnastik gennem disse år. Ud over de gymnastiske kompetencer bidrager årets gymnast også til en masse andet. Årets gymnast er et forbillede for mange nye gymnaster, personen er hjælpsom og en god kammerat. Årets gymnast arbejder hårdt til træning og men også med træningen derhjemme. Hvis en træner kunne risikere at glemme en øvelse, eller tælle forkerte takter, kan man være sikker på, at man altid kan spørge årets gymnast om hjælp. Hun er et perfekt eksempel på en gymnast, der har det hele - flittig, glad og en rigtig god kammerat.

Positiv og altid hjælpende

Valget som årets instruktør i Høng GF er i år faldet på Malene Larssen fra Forældre/Barn og Leg og Bevægelse.

I år falder valget som årets instruktør i Høng gymnastikforening på en person som har været i HG i en del år.

Det er altid rart at møde årets instruktør i hallen. For her kan du være sikker på at blive mødt med et smil, en positiv attitude og altid en hjælpende hånd.

Vedkommende er nemlig altid klar på at give en hånd med til flere af vores arrangementer og hvad der ellers måtte komme af opgaver, når man er en del af en forening. Instruktøren træner flere hold om ugen og er altid velforberedt til sin træning. Instruktøren har en rolig og positiv energi, der i den grad smitter af på dem der er omkring. Dette rolige sind har været en stor styrke på de hold som årets instruktør er instruktør for. I år har instruktøren været med til at starte et helt nyt hold - endda for en helt ny målgruppe.

Del