Har åbnet helt ny osteafdeling

”Det giver så meget mere mening at osten får sin egne afdeling, vi har godt 300 forskellige oste og nu præsenterer det sig meget bedre og nu kan vi samle de produkter som naturligt hører sammen med ost"

Har åbnet helt ny osteafdeling
Meny Kalundborg har åbnet en helt ny osteafdeling. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Meny Kalundborg har i dag fredag budt kunderne indenfor til en helt ny osteafdeling. Godt 300 forskellige oste er der at vælge i mellem.

Hidtil har ostemarkedet i Meny Kalundborg haft plads sammen med delikatessen, men det er der nu lavet om på, en helt ny stor selvstændig osteafdeling er i dag fredag åbnet i det område hvor der før var salg af sushi.

”Det giver så meget mere mening at osten får sin egne afdeling, vi har godt 300 forskellige oste og nu præsenterer det sig meget bedre og nu kan vi samle de produkter som naturligt hører sammen med ost et sted, det skal være en totaloplevelse, en ting er at købe et stykke ost men det er lige så meget der som hører med til en god ost,” fortæller slagtermester Patrick Carlsson. 

Den nye osteafdeling har tre ansatte, to på fuld tid og en på deltid og med Susanne Sørensen som leder af den afdeling. 

”Nu kan kunderne få svar på de spørgsmål de har om ost, det har ikke altid været lige nemt, samtidig kan vi give kunderne noget inspiration så de får prøvet noget nyt," fortæller Susanne Sørensen.

Den nye osteafdeling tilbyder også ostetapas sammen med de mange specialiteter og kunderne har allerede kommet med mange rosende ord om det nye oste-tiltag.

”Ost står bare helt naturligt i forlængelse af vin og delikatesseafdelingen, før har det levet lidt et omtumlet liv i masse trafik, her er der mere fred og ro til at få den rette vejledning,” fortæller købmand Peter Egebæk

Del