Håndværkere støtter op om folkefest

Håndværkere støtter op om folkefest
Fra venstre, formand for Kalundborg Håndværkerforening, Allan Abkjær, formand for Vores Kalundborg, Brian Sønder Andersen, citychef Svend Erik Kristensen og formand for Kalundborg Turistforening Hans-Henrik Nielsen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Håndværkerforening bliver sponsor for den musikalske underholdning til den store folkefest i havneparken i forbindelse med, at Tour de France kommer til byen.

En styregruppe har sat sig for, at få Kalundborg på landkortet i forbindelse med at Tour de France kører gennem Kalundborg Kommune til sommer. Der er allerede mange planer som skal blive til en kæmpe ’GUL’ folkefest i Kalundborg med en fælles titel 'Touren i Kalundborg’.

Det koster mange penge at få de planerne til at gå op, og derfor er der rigtige mange firmaer som støtter op på den ene og den anden måde, fx er Meny Kalundborg hovedsponsor på den store folkefest i havneparken lørdag d. 2. juli.

Men det bliver Kalundborg Håndværkerforening som bliver sponsor for den musikalske underholdning til folkefesten.

Hvert år til Håndværkerforeningens årlige generalforsamling bliver der doneret et beløb til et kulturelt formål til en klub, forening eller enkeltperson.

I år er valget så faldet på den gule folkefest i Kalundborg i forbindelse med, at Tour de France kommer til Kalundborg Kommune.

Kalundborg Håndværkerforening har i alt givet 9000 kr. som skal bruges til bandet Jumpin’ Jacks som underholder 3x45 minutter i havneparken lørdag aften d. 2. juli.

Pengene blev overrakt til Svend Erik Kristensen, citychef i Vores Kalundborg, i forbindelse med, at han fortalte om den store gule folkefest til Håndværkerforeningens generalforsamling i fredags.

Del