Håndværkercamp med godt 600 værelser opføres i Kalundborg

Det forventer, at det primært vil være håndværkere til Novo Nordisk byggeriet som vi leje sig ind. Men alle er velkommen oplyser firmaet.

Håndværkercamp med godt 600 værelser opføres i Kalundborg
1. etape af den nye camp i Kalundborg forventes driftsklar august 2024 og Adapteo har en forventning om at den skal stå de næste cirka 9 år. Camp Kalundborg opføres på Asnæsvej 2B i Kalundborg. Det er arealet som er beliggende mellem Multi-Tech og MBM Biler. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Firmaet Adapteo fra Greve er i gang med at opføre en håndværkercamp i Kalundborg. I første omgang med 160 værelser, senere opføres 2. etape med yderlige 450 værelser.

Håndværkerne valfarter til de store erhvervsbyggerier i Kalundborg, flere kommer langvejs fra og vil gerne have et sted at sove. Derfor har der gennem længere tid været rift om værelser i hele Kalundborgområdet, men nu bliver kapaciteten udvidet.

Firmaet Adapteo er nemlig gået i gang med at opføre en håndværkercamp på Asnæsvej 2B i Kalundborg. Det er arealet som er beliggende mellem Multi-Tech og MBM Biler.

1. etape består af 160 værelser, mens 2. etape indeholder 450 værelser, oplyser Adapteo.

”Vi glæder os utroligt meget til at åbne Camp Kalundborg. Vi går altid efter at levere en camp som kan være håndværkernes base når de er langt tid væk hjemmefra, hvor de kan trives, restituere og samle kræfter til en udfordrende hverdag,” fortæller Jens Schmidt, Senior Projekt Manager hos Adapteo, og fortsætter, Vi forventer at det primært vil være håndværkere til Novo Nordisk byggeriet som vi leje sig ind. Men alle er velkommen.”

Den nye håndværkercamp er ikke udsolgt endnu, men det plejer dog at gå hurtigt når først dørene bliver åbnet, oplyser Adapteo.

1. etape af den nye camp i Kalundborg forventes driftsklar august 2024 og Adapteo har en forventning om at Camp Kalundborg skal stå de næste cirka 9 år.

Adapteo har opført tilsvarende camps i Rødby til de håndværkere der er med til at bygge Femern Bælt-tunnellen mellem Danmark og Tyskland, med i alt 1344 værelser i Tunnelbyen og 250 værelser i Camp Femern.

Del