Halvdelen af billetterne røg på 2 dage

På to dage er der solgt 300 ud af i alt 600 billetter.

Halvdelen af billetterne røg på 2 dage Billetterne til den populære Ældrefest har hurtigt fået ben at gå på. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Billetterne til den populære Ældrefest, der bliver afholdt i Hvidebækhallen den 3. februar har hurtigt fået ben at gå på.

På to dage er der solgt 300 ud af i alt 600 billetter, så står man og overvejer, om man skal med, skal man nok ikke vente for længe.

”Det er flot, at vi på kun to dage har solgt halvdelen,” siger Niels-Erik Sørensen, der er formand for H.F. Vestsjællands Venner, der står for festen 

Vil gerne tilbage til normale tilstande

Den 2. november var der ligeledes Ældrefest, men H.F. Vestsjællands Venner er klar igen med den næste fest for det modne publikum. Meny Kalundborg donerer ydermere fem gavekort, der kan vindes af gæsterne til Ældrefesten.

"Vi vil meget gerne tilbage til normale tilstande igen, så den næste Ældrefest afholdes torsdag den 3. februar 2022, Kim Kok leverer maden, og i stedet for kringle til kaffen, så bliver det en dejlig æblekage leveret af Meny, og vi har selvfølgelig også top underholdning på programmet,” fortæller Niels-Erik Sørensen.

Til Ældrefesten vil Dorthe Kollo og Klaus Strand-Holm underholde de mange hundrede gæster, Butterflies spiller op til dans, som de plejer, og endelig kommer Stine og Martin endnu engang, da de er meget populære.

Billetterne kan forsat købes hos Meny og Kvickly i Kalundborg samt hos Dagli’ Brugsen i Tømmerup og i Snertinge. Ligeledes hos Super Brugsen i Svebølle, Lokal Brugsen i Rørby. Hos Ugebladet Vestsjælland i Høng Centret og hos Ole P. Nielsen i Jerslev.

Del