Halloween fest på en lidt anden måde

Halloween fest på en lidt anden måde

Af Jens Nielsen

Dagli’Brugsen i Raklev er klar til Halloween, hvor børn har mulighed for at vinde flotte præmier, men det bliver Halloween på en anden måde end normalt.

Halloween nærmer sig og mange steder bliver børn inviteret på græskarskæring i forretningen, men hos Dagli’Brugsen i Raklev kommer det til at foregå på en anden måde, her skal græskarene skæres hjemme hos mor og far og så skal man komme tilbage med sit flotte græskar som så udstilles og der kåres tre vindere.

”I år gør vi det på en anden måde, børnene eller forældrene køber et græskar her i forretningen og tager deres bon med hjem sammen med et græskar, så kommer de tilbage når de har skåret et flot græskarhoved, som så udstilles og derefter kårer vi tre vindere,” fortæller Jan Thylkjær, uddeler i Dagli’Brugsen Raklev.

Der kan købes græskar i Dagli’Brugsen allerede nu, husk at tage bon’en med hjem.

Skær et flot græskarhoved derhjemme og kom tilbage med det til Dagli’Brugsen d. 25. oktober i tidsrummet mellem kl. 16-18 og tag din bon med, så får du pengene tilbage.

De mange græskar udstilles i Dagli’Brugsen Raklev og d. 29. oktober kåres tre vindere.

Alle som kommer tilbage med græskar og deres bon deltager også i en bon-konkurrence hvor der kan vindes et gavekort på 200 kr. til Dagli’Brugsen Raklev.

Dagli’Brugsen har allerede græskar til salg, så det er med at få købt et græskar og så ellers få brugt de kreative evner.

Del