Hædret med Dronningens Belønningsmedalje

”Der er foregået ting mens du har været ansat som er helt utænkelige i dag, man kunne ryge i kontrolrummet og der var øl på eftermiddagsvagterne."

Hædret med Dronningens Belønningsmedalje Vice President i Novozymes, Jesper Haugaard hæftede Dronningens Belønningsmedalje på Søren Bie Aagesen efter 40 år hos Novozymes i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Søren Bie Aagesen fik torsdag eftermiddag overrakt Dronningens Belønningsmedalje for at have været ansat i produktionen på Novozymes i Kalundborg i 40 år.

Søren Bie Aagesen har været ansat i virksomhedens produktion i Kalundborg i mere end 40 år. Han blev ansat som operatør i gæringsfabrikken d. 19. marts 1981. Her var Søren i 9 år inden han overgik til at være formand i afdelingen i 4 år. Fra 1994 overgik Søren til at være tekniker i produktionen frem til år 2000. Efter dette har Søren været indkøber i afdelingen, for derefter at være ansat som Senior operatør på fast daghold som SAP specialist.

”Der er foregået ting mens du har været ansat som er helt utænkelige i dag, man kunne ryge i kontrolrummet og der var øl på eftermiddagsvagterne, det kunne man slet ikke forestille sig i dag,” sagde Vice President i Novozymes, Jesper Haugaard i sin tale til Søren Bie Aagesen og fortsatte, ”Det er simpelthen så dejligt, at vi har medarbejdere som bliver i 40 år, det tager jeg jo lidt som et tegn på, at her også er godt at være. Du skal have en stor tak for den store indsats du har leveret.”

Jesper Haugaard overrakte herefter Dronningens Belønningsmedalje til Søren Bie Aagesen mens de nu tidligere kollegaer klappede. Søren Bie Aagesen er nemlig gået på pension nu efter 40 år på Novozymes i Kalundborg.

Del