Gymnastikopvisning med TGU

TGU Gymnastik glæder sig til igen i år at se en masse udøvere på gulvet ligesom de mange gæster, der kommer for at se gymnastikopvisningen.

Gymnastikopvisning med TGU
Tømmerup Gymnastik og Ungdomsforening (TGU) skal endnu engang afholde deres årlige gymnastikopvisning. Der bydes bl.a. på pardans. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tømmerup Gymnastik og Ungdomsforening (TGU) skal endnu engang afholde deres årlige gymnastikopvisning med alt fra pardans, springgymnastik for børn og voksne, Familietons og meget mere.

Det hele foregår i Tømmeruphallen lørdag den 18. marts. Der vil være noget for enhver smag, lige fra familietons, hvor forældre og bedsteforældre leger sig gennem gymnastikken med de mindste, zumba, springgymnaster, pardans, holdet ”Rigtige mænd” og som noget nyt også holdet ”Rigtige kvinder”.

Præsenterer hvad de mange hold laver

Louise Kantsø Olesen, der er formand for TGU Gymnastik fortæller, at de glæder sig til igen i år at se en masse udøvere på gulvet ligesom de mange, der kommer for at se gymnastikopvisningen. Derudover vil de meget gerne præsentere, hvad de mange forskellige hold laver, hvilket de gør med opvisningen. Dog er der altid nogle, der ikke har lyst til at deltage, og i år vil man i stedet vise videoer af, hvad disse hold laver.

”Vi regner med, at der kommer omkring 400 udøvere til gymnastikopvisningen. Vi vil rigtig gerne på opvisningsdagen præsentere alt, hvad der foregår i foreningen. For der foregår virkelig meget og for alle aldre, mænd og kvinder. Som noget nyt i år vil de hold, der ikke deltager i opvisningen, laver video, hvor de viser, hvad de laver på holdene. Så har man mulighed for at præsentere, hvad holdet laver uden at deltage i opvisningen, hvis man ikke har lyst til det,” siger hun.

Mange nye unge instruktører

Louise Kantsø Olesen fortæller også, at de har et nyt hold, der hedder ”Rigtige kvinder”, der ligesom ”Rigtige mænd” vil deltage i opvisningen den 18. marts. Endelig er hun glad for at kunne fortælle, at de har mange nye unge instruktører hos TGU i år.

”Nyt på instruktørfronten er klart de mange nye unge instruktører, vi har fået. Det er vi meget glade for. Nogle har egne hold andre er hjælpeinstruktører. De unge er virkelig trådt i karakter i år.”

Springgymnastik er populært

”Familietons kører rigtig godt igen i år, vi har været tæt på 100 indimellem. Generelt går det godt med de forskellige hold, og især Go Jump, vores springhold, er populært. Her er der 75 børn, hvilket i hvert fald er 15-20 flere end sidste år. Det hold er der virkelig rift om. Hvorimod vores rytmehold ikke har så mange, på nær de små. Vi skal nok have solgt lidt bedre, hvad rytmeholdet egentlig er for en størrelse,” fortæller Louise Kantsø Olesen.

Udover gymnastik har TGU 10 andre underafdelinger som fx E-sport, fodbold, fitness og cykling.

Dørene til gymnastikopvisningen hos TGU åbner lørdag den 18. marts kl. 12, og der vil være faneindmarch kl. 13. Dernæst vil de forskellige hold gå på gulvet. Drikkelse m.m. kan købes i hallen, og der vil, som de tidligere år, være aftenfest med DJ. Tilmelding sker via link: https://tgu.safeticket.dk/87319/Fest_efter_Opvisningen_i_TGU  

Del