Gymnastikkens Dag i Hvidebækhallen

Hele onsdagen blev der løbet, sprunget og lavet gymnastik i Hvidebækhallen.

Gymnastikkens Dag i Hvidebækhallen
Onsdag afholdte Hvidebæk IFs Gymnastikafdeling Gymnastikken Dag. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Onsdag afholdte Hvidebæk IFs Gymnastikafdeling Gymnastikken Dag for Ubby/Jerslevs børnehaver, elever fra 4. 5. & 6.klasse samt SFO børn i Hvidebækhallen.

Hele onsdagen blev der løbet, sprunget og lavet gymnastik i Hvidebækhallen, hvor Hvidebæk IF Gymnastikafdeling havde arrangeret en dag for skole, SFO og børnehavebørn. Institutionerne Mariehønen og Troldene samt SFO børn og 4.5. og 6. klasse fra Hvidebækskolen deltog.

Frivillige kræfter løfter i flok

En stor folk børn løb og sprang rundt på redskaber og i hallen i flere timer alt imens, at en masse frivillige voksne fra Hvidebæk IF Gymnastikforening sørgede for, at dagen blev en god en af slagsen for de mange børn.

”Vi vil gerne vise, at vi er i nærområdet, og derfor har vi lavet samarbejdet med institutionerne herude. Friskolen er normalt også med, men ikke i år. Det er faktisk 4. år i træk, at vi laver arrangementet, Gymnastikkens Dag, og vi er så glade for, at det lader sig gøre med frivillige, der står for det,” siger Maria Lassen, der sidder i forretningsudvalget og er formand for Gymnastikafdelingen i Hvidebæk IF.

Den lokale Super Brugsen havde sponsoreret juice og müslibarer til den mange børn. Om formiddagen var det børnehavebørnene, til middag 4. 5. og 6. klasse fra Hvidebækskolen og om eftermiddage SFO børnene fra samme skole.

Del