Gymnastik for store og for små

Træningsaften for RGI Gymnasikafdelings seniormixhold, Frejdige Fruer & Friske Fyrer +25 år. Privatfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I næste (uge 36) starter RGI Gymnastik op igen efter en længere pause grundet COVID-19. Alle de frivillige er klar til en ny sæson, hvor der endelig igen skal være masser af sport og festlige gymnastikopvisninger. 

I den kommende uge står alle de frivillige klar til at tage imod på de forskellige gymnastikhold, ligesom de står klar på stavgangholdene, crocket og holdet for folkedanserne.

”Udover gymnastik, har vi også folkedans, stavgang og crocket, der alle starter op i næste uge, på nær zumba, der starter op i uge 37. Vi har alt lige fra senior idræt, til yoga og zumba, og som noget nyt i år, kan vi tilbyde zumba til børn. Faktisk er der nu tre hold, to hold til børn i forskellige aldre, og et til voksne. Derudover har vi også vores hit træning, som er meget populært,” fortæller Rikke Rubjerg, der er udvalgsmedlem i RGI Gymnastikafdeling.

Allerede godt gang i tilmeldingerne

Hos RGI gymnastikafdeling kan man allerede nu se, at der er godt gang i tilmeldingerne, især på holdene for de mindste.

”Vi kan se allerede nu, at der begynder at være mange tilmeldte på holdene for de små, og vi kommer nok i den situation, at vi er nødt til at sætte et loft på både af hensyn til børnenes sikkerhed, men også for trænernes skyld,” fortæller Rikke Rubjerg. 

Det er dog ikke kun holdene for de små, der er populære hos RGI Gymnasik, også de ældre er aktive i foreningen, fortæller Rikke Rubjerg: ”På et tidspunkt havde vi 200 medlemmer på det hold, der hedder ’Ældre i bevægelse’, og flere af dem er både 80 og 90 år.”

Mange vil gerne i gang

COVID-19 har betydet en ekstra lang pause fra gymnastikken, ligesom alle andre sportsgrene har været lukket ned i en periode, og mange henvendte sig allerede i foråret, da der blev åbnet op, for at høre, om holdene begyndte igen. 

”Men vi måtte jo skuffe dem, og fortælle, at de altså først begyndte til efteråret, så der er virkelig mange, der glæder sig til at komme i gang igen,” fortæller Rikke Rubjerg.

Hos RGI er mani øvrigt  klar over, at COVID-19 stadig spøger i hjørnerne, og derfor henviser man til, at man fortsat bliver hjemme, hvis man føler sig sløj eller har andre symptomer på at kunne være smittet med corona virus.

Vil man vide mere om de forskellige hold, kan man gå ind på RGIs hjemmeside www.rgi.dk Under ’gymnastik’ kan man og se, hvad der tilbydes af hold. Vil man tilmelde sig, skal man gå ind under ’online tilmelding’. Der vil ydermere blive sendt e-mail ud til tidligere medlemmer, der måske ikke er på sociale medier, så også de har mulighed for at se, hvad der er af muligheder hos RGI Gymnastik. RGI Gymnastiks Facebookside hedder i øvrigt: Raklev Gymnastikafdeling, og de har netop også oprettet en Instagram profil, der hedder: Raklev_Gymnastik

Del