Gunver Jensen dekoreret med Ridderkorset

-jeg føler jeg ærlig talt lidt betuttet, jeg er røget helt ud af min komfortzone, men jeg føler mig også en lille smule stolt, sagde Gunver Jensen i sin tale.

Gunver Jensen dekoreret med Ridderkorset
Gunver Jensen fra Kalundborg-Listen blev dekoreret med Ridderkorset inden onsdagens kommunalbestyrelsesmøde. Foto: Kalundborg Kommune.

Af Jens Nielsen

Kommunalbestyrelsesmedlem Gunver Jensen, Kalundborg-Listen blev onsdag dekoreret med Ridderkorset for 32 års arbejde i kommunalbestyrelsen.

Inden december måneds kommunalbestyrelsesmøde begyndte onsdag sidst på eftermiddagen, havde borgmester Martin Damm en lille overraskelse i ærmet.

Gunver Jensen fra Kalundborg-listen blev bedt om at stille sig op ved siden af borgmesteren.

-Du har været medlem af kommunalbestyrelsen i henholdsvis Hvidebæk og Kalundborg kommune i 32 år og du er fortsat medlem af kommunalbestyrelsen. Du blev valgt til kommunalbestyrelsen i Hvidebæk Kommune i 1990 og ved kommunesammenlægningen i 2007 valgt i Kalundborg Kommune. Du har været viceborgmester i både Hvidebæk- og Kalundborg Kommuner,” sagde borgmester Martin Damm, og fortsatte, -Du har altid været meget optaget af at gøre en indsats indenfor det sociale arbejde hvor du er talerør for de sårbare børn, voksne, udsatte og handicappede borgere, men også arbejdsmarkeds- og erhvervspolitikken har haft din interesse.

Derefter kunne Martin Damm lukke den lille røde æske op fra Kongehuset.

-Et Ridderkors til dig Gunver, sagde Martin Damm mens han hæftede ordenen på Gunver Jensen, og alle kommunalbestyrelsesmedlemmerne klappede taktfast.

-I alle de mange år har jeg prøvet rigtigt mange ting, både gode og triste ting, mange spændende ting men også mange forfærdelige ting, jeg har tit været rigtigt stolt men også flov ind i mellem, men i dag har jeg en følelse som jeg ikke så tit har, jeg føler jeg ærlig talt lidt betuttet, jeg er røget helt ud af min komfortzone, men jeg føler mig også en lille smule stolt, sagde Gunver Jensen i sin tale.

Del