Grundlovsmøde i rektors have

Ny rektor, men man fastholder gamle traditioner på Høng Gymnasium og HF. Således bliver der igen i år Grundlovsmøde den 5. juni i rektors have.

Grundlovsmøde i rektors have
Igen i år er der Grundlovsmøde på Høng Gymnasium og HF. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

På Høng Gymnasium er der ny rektor, men man fastholder gamle traditioner. Således bliver der igen i år Grundlovsmøde på gymnasiet i Høng.

Igen i år afholdes der Grundlovsmøde den 5. juni i rektors have på Høng Gymnasium og HF. Det begynder kl. 14 med velkomst ved rektor Lise Houkjær. Derefter er der fællessang: ”I Danmark er jeg født”.

Årets Grundlovstaler er lokal og bosiddende i Høng. Det er nemlig Tina Beck-Nilsson, som er formand for Socialdemokratiet og 1. viceborgmester i Kalundborg Kommune. Efter hendes tale, synges der ”Danmark nu blunder den lyse nat”. Ligesom der vil være et musikalsk indslag fra musikelever på Høng Gymnasium og HF. Derefter vil der være gymnastikopvisning fra Høng GF’s Team Gym, og man skal heller ikke snydes for den smukke sang ”Du danske sommer, jeg elsker dig”.

Den 5. juni åbner Rektors Have kl. 13:30, hvor der er mulighed for at købe drikkevarer, pølser samt kaffe og kage. Alle er velkomne.

Del